Към момента се транспортират всички елементи на временното метално съоръжение,

...
Към момента се транспортират всички елементи на временното метално съоръжение,
Коментари Харесай

Транспортират временното метално съоръжение за пътя Царево - Ахтопол

Към момента се транспортират всички детайли на краткотрайното железно оборудване, което да бъде инсталирани на пътя Царево- Ахтопол, III-9901. Очаква се всички детайли на мостовото оборудване да бъдат на място до на следващия ден сутринта. Движението им е става доста постепенно заради размерите и тежестта им, оповестиха от ОДМВР – Бургас. На място се изчаква да дойде екскаватор 41 т. който да помогне за демонтажа на компрометирания мост. Очаква се в утрешния ден да стартира монтажа на металния мост.

По отношение на моста в Царево, на обходния маршрут - на оборудването се работи по възобновяване на устоя посредством закаляване и запълване на дупката.  Дупката се запълва със скална маса с цел да може да се пусне придвижване на леки коли по него. Очаква се до към 3 часа да бъде възобновено придвижването.

По пътя Царево- Малко Търново след с. Изгрев, придвижването се лимитира в една лента по оборудване, което също се е компрометирало в резултат на преваляванията.

По оборудването на р. Караагач сред Китен и Царево се вкарва краткотрайна организация и придвижване в една лента заради  нужда от увеличаване разследване на преваляванията и бедствената ситуация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР