Към момента полицията издирва двама мъже, замесени с разбитите свръхмодерни

...
Към момента полицията издирва двама мъже, замесени с разбитите свръхмодерни
Коментари Харесай

Само в Марица: В Гърция се укрива тартор на разбитата нарк...

Към момента полицията търси двама мъже, забъркани с разрушените свръхмодерни нарколаборатории в Клисура и пазарджишкото село Звъничево. По последна информация, те са напуснали рамките на страната, усещайки какво им следва.

От сигурен източник " Марица " научи, че единият от търсените е Стилян В., добре прочут на чиновниците на реда с не една или две престъпни прояви. Към момента той се укрива в Гърция.

В престъпното си досие е записал измами с недвижими парцели, заеми и кредотни карти, с обири и противозаконни залагания.

Преди няколко Стилян решил да оборудва нарколаборатория с парите от измаммните си схеми. Намерил всичко належащо втора ръка и го закупил. Установил всички нужни връзки, възстановил остарели такива. харесал си помещението в Клисура и го взел чартърен. Започнал да върти нарколабораторията дружно със към този момент арестувания Иван М. и компания.

Произвеждал марихуаната за Германия и Турция. Хвалил се, че " му е обезпечено успокоение " да развива незаконната си активност. Често е забелязван в компанията на известни престъпни фигури.

Запознати споделят, че продължава да си върти и бизнеса с отдаването на пари с извънземна рента, забъркан е и в активността на една от най-новите кредитни компании на пазара у нас с няколко офиса в града, има и финансови къщи.

Разполага с първокласен апартамент в града под тепетата на стойност 250 000 евро.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР