Към края на 20-те всяко момиче трябва вече да е

...
Към края на 20-те всяко момиче трябва вече да е
Коментари Харесай

15 навика, които всяко момиче на 30 трябва да усвои

Към края на 20-те всяко момиче би трябвало към този момент да е научило какво е добре за неговото здраве и хубост.

Има някои избрани навика, които в случай че сме пропуснали да усвоим, е време да се замислим за тях. Защо тежестта ни има голямо значение за здравето, защо да помислим, с цел да подсигурим бъдещето си и по какъв начин да запазим младостта на кожата си за по-дълъг интервал от време, четет тук:

Следете прецизно тежестта си
Вече би трябвало да сте достигнали подобаващото за вас тегло. А всяка млада жена на 30, е нужно да следи прецизно дали то не варира. За задачата всекидневно се качвайте на кантара и следете дали не наддавате или не губите тегло. Лекарите разкриват, че съмненията на тежестта може да са знак за някои болести.

Пийте вода с лимон
Създайте си табиет да пиете всяка заран гореща вода с лимон. Това ще даде подтик на вашия имунитет. Освен това лимоновият сок прелестно „ убива “ всички бактерии и подкрепя на храносмилането.

 zdrave-2
Никога не пропускайте закуската
В 20-те си години постоянно сме пропущали закуската, само че е време да забравим за този нездравословен табиет. Първото хранене на деня е и най-важното. То ще ви помогне да останете енергични през целия ден.

Ходете на гинеколог

Важно е да не пропускате визитата при гинеколога на всеки 6 месеца. Ако видите някаква смяна в менструацията или имате някакъв проблем, наложително отидете на надзорен обзор.

Записвайте си периодите за заплащане на сметки

Винаги би трябвало да актуализирате календара си във връзка с заплащането на сметките. Слагайте си напомняния на телефона, тъй че да не се постанова да се справяте с просрочените заплащания.

Не пушете
Ако сте пушач, време е да зарежете този нездравословен табиет. Защо ви е да си вредите на здравето и хубостта, и да давате куп пари месечно, които може да вложите в нещо по-важно?

 zdrave-3

Избягвайте алкохола
Няма нищо неприятно в приложимост на алкохол понякога, само че внимавайте да не прекалявате, защото той води до редица здравословни проблеми, в това число бодърствуване, наддаване на тегло и рак на черния дроб.

Мийте постоянно ръцете си
Това е най-хубавият метод да се отървете от бактериите. Чрез постоянното миене на ръцете елементарно може да се предпазите от простуда, грип и диария.

Не отлагайте фамилното обмисляне
Обсъдете с вашия сътрудник дали желаете да имате дете в бъдеще, по кое време ще бъде това и надлежно да планирате по какъв начин може да го постигнете. Ако към този момент имате дете, може да обсъждите и дали сте подготвени за още едно.

Правете безвреден секс
Ако не планирате да имате бебе, използвайте презервативи или другите способи за безвреден секс. Винаги би трябвало да се предпазвате от всевъзможен тип полово излъчени заболявания.

Погрижете се за лицето и косата, до момента в който спите
Вече би трябвало да сте се научили, че почистването на лицето всяка вечер е просто наложително. Слагайте и овлажнител, преди си легнете. А с цел да се разсъните с подготвена прическа, вечерта си вържете косата на халтав кок и на сутринта я разпуснете.

 zdrave-1

Спортувайте всекидневно
Спортът всеки ден е от жизненоважно значение, тъй че или ходете на джогинг, или посещавайте фитнес залата, или пък заложете на йога. Можете също по този начин да се раздвижите и с танци. По този метод ще се чувствате добре.


Консумацията на прекалено много сладки произведения е нездравословна за здравето, защото не съдържа нито протеини, нито ензими. Опитайте се да хапвате повече плодове, които може да заситят глада ви за сладко.

Открийте своето решение против бръчките
Вместо да губите прекалено много пари за кремове срещу бръчки, можете да заложите на натуралната предварителна защита. Вече би трябвало да сте наясно, че най-хубавото средство е да се храните здравословно, да вършиме извършения и да залагате на домашни маски.

Хранете се здравословно

Преработените храни и сладкишите не са потребни за здравето. Вместо това започнете да ядете доста зеленчуци, варива и млечни артикули.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР