Към журито на Звездите в нас“ тази вечер се присъедини

...
Към журито на Звездите в нас“ тази вечер се присъедини
Коментари Харесай

Холивудска звезда участва в журито на Звездите в нас

Към журито на „ Звездите в нас “ довечера се причисли знаменит артист. Холивудската звезда Клейтън Норкрос, прочут като първия артист, изиграл Торн Форестър в паметния ефирен сериал „ Дързост и хубост “, зае място на пети ексклузивен член в журито, дружно със Софи Маринова, ТИТА, Дони и Виктор Калев. Специалният посетител не скри възхищението си от гения на участниците в българското музикално шоу. „ Страшно доста ми хареса процеса, доста ми хареса шоуто. Много е хубаво това, че насърчавате новите гении. Имате такава заложба, която да дадете на страната си! “, разчувствуван бе Клейтън Норкрос.

Зрителите на NOVA видяха и последните пет тима, които претендираха за останалите две места в четвъртфиналите на музикалната конкуренция. Ейми Уайнхаус, Уитни Хюстън, Миро, Кристина Агилера и Шер бяха петте звезди, имитирани от участниците на сцената на „ Звездите в нас “. Журито отреди напред да продължат тим „ Миро “ и тим „ Кристина Агилера “. „ Емоционален съм и си давам сметка какъв брой доста труд сте вложили. Знам какъв брой време лишава и какъв брой гений. Нашето мнение е, че това беше една от най-силните вечери до в този момент! Вие направихте същински театър, направихте шоу. Накарахте ни да се гордеем с това какъв брой надарени хора има в България! “, сподели Виктор Калев минути преди да разгласи финалното решение на съдиите.

Двата тима завоюваха благосклонностите на журито с имитаторските и певческите си заложби. Христина, Теодора и Естел от тим „ Кристина Агилера “ плениха публиката и журито с изключителни гласове, артистични умения и забележителните танцови качества. „ Нямаше по какъв начин да заставам на едно място. Поразихте ме! Не мога да допускам “, сподели Клейтън Норкрос след осъществяването им. В облика на Миро се превъплътиха хореографът Александър, артистът Йордан и лекарят Мартин, които бяха уловили всяко придвижване и гримаса на Миро и съумяха да завладеят сърцата на феновете в студиото. „ Едно към едно, все едно слушахме Миро. Вие имахте неговия искра в очите - ето това е тим “, не скри вълнението си Виктор Калев след имитацията.

Първи на сцената довечера се качиха Венета, Деница и Михаела като тим „ Ейми Уайнхаус “ и дадоха едно необикновено начало на вечерта. След тях публиката стана на крайници след имитацията на Надежда, Христина и Донна, които влязоха в кожата на идола си – Уитни Хюстън. Вечерта беше и уместно закрита с силата на Маруся, Яна и Кристина, които пресъздадоха великата Шер.

Минути преди финала със особено писмо от продуцента Маги Халваджиян, водещите Мария Игнатова и Ненчо Балабанов оповестиха на журито изненадваща смяна - четиримата звездни съдии ще имат право да върнат в надпреварата два отпаднали тима. ТИТА, Софи Маринова, Дони и Виктор Калев признаха, че са щастливи и затруднени по едно и също време. Зрителите на NOVA ще схванат кои тимове се завръщат на блестящата сцена в идващите два епизода на „ Звездите в нас “.

По време на четвъртфиналите, полуфиналите и финала на „ Звездите в нас “ решението кой ще продължи напред ще взима само публиката в студиото на предаването. Със особено гласоподаване в четвъртфиналите тя ще би трябвало да каже кои пет от осемте тима ще изпрати на полуфинал. Членовете на журито ще разясняват всички осъществявания, само че без право на глас.

Кой ще е първият тим, който ще се завърне на сцената? Кои тимове ще забележим в първия четвъртфинал? Какво ще реши публиката? Кои песни ще чуем от тимовете на сцената? Кои тимове ще имат прогрес в представянето си на сцената? Зрителите на NOVA ще схванат идната неделя от 20:00 по NOVA.

Следете и формалния на „ Звездите в нас “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР