Към днешна дата трима са заразените с водачи в Столичния

...
Към днешна дата трима са заразените с водачи в Столичния
Коментари Харесай

Столичен електротранспорт: Трима водачи са заразени с „Делта“ коронавирус

Към днешна дата трима са инфектираните с водачи в Столичния електротранспорт. Това сподели за БГНЕС зам.-директорът на сдружението Иво Василев.

„ Бяха седем преди една седмица. Сега сега трима са регистрирани с COVID-19. На другите са им изтекли болничните или карантината и към този момент са на работа “, съобщи той и изрази неразбиране от обстоятелството, че тази информация излиза чак в този момент.

Василев изясни, че от 9 ноември насам прецизно наблюдават броя на хората, които са регистрирани, че са били позитивни на ковид.

Попитан дали се знае от кое място чиновниците са се заразили, зам.-директорът уточни, че двама от тях са били на абитуриентски бал и там са се заразили.
 Прогноза: Заради новите разновидности случаите на COVID-19 в България ще набъбнат внезапно до дни Прогноза: Заради новите разновидности случаите на COVID-19 в България ще набъбнат внезапно до дни
Скоро бъдеще може да се чакат доста повече пациенти с делта разновидността на COVID-19, разгласи на брифинг шефът на Националния център п...

„ Това са маневристи в депото в „ Красна поляна “ и те не контактуват на открито с пасажери “, акцентира той и добави, че е направена такава организация, че водачите нямат контакт между тях, защото те се сменят на открито, а не вътре в хранилище и един по един.

От думите му стана ясно още, че чиновниците се тестват за алкохол по нов метод.

„ Не ги тестваме със старите апарати, в които би трябвало да духаш с един мощук, който беше общ. Сега не се пробват по този метод за алкохол, всеки има самостоятелна сламка “, изясни той.

Над 250 души от общо 1900 работещи в Столичния електротранспорт са имунизирани досега. Това е добър % на фона на 700 водачи, счита Иво Василев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР