Към днешна дата едва ли има някой от младото поколение,

...
Към днешна дата едва ли има някой от младото поколение,
Коментари Харесай

Група „Фантазия“ с откровени признания

Към днешна дата надали има някой от младото потомство, който най-малко един път даже и по случайност да не е чувал “офф, офф, офф, офф, оффф… ” или пък “Кючека на Карбовски, желаеме камъни Сваровски.. ”. Да, това са едни от обичаните реализатори – група „ Фантазия “.

Репортери на БЛИЦ беседват с един от създателите на бандата – Силвестър Матеев – Силвър, който набира все по-голяма известност с новаторските си части. Той има и личен музикален лейбъл – FGM и пред техен кореспондент разкрива разликата междунеговата компания и „ Пайнер “.

Според Силвестър повода да бъдат най-търсеният оркестър е това, че вършат качествена продукция. „ Музикалният бизнес е хлъзгав. Преди няколко години бяхме на посетители в „ Шоуто на Слави ” и Евгени Димитров –Маестрото ни предизвести тъкмо това – че се движим по тънка повърхност. Взех си го като обеца на ухото. Защото когато правиш музика ти си обществен, няма човек, който да не харесва музика и да не слуша даден жанр. Ние подходихме доста отговорно върху това какъв жанр ще интерпретираме. Разбрахме се да не се придържаме към нито един музикален жанр. Решихме да създадем нещо друго и новаторско. Имаме си наш личен жанр, който не мога да дефинира – нито е чалга, нито рап, нито хип-хоп. Винаги се измъквам с думичката фюжън, което е комбинация на разнообразни известни стилове. “, споделя още той пред кореспонденти на БЛИЦ.

По отношение на парчето „ Кючека на Карбовски “ той споделя, че не го е гледал, тъй като не обича да се слуша, само че след клипа на песента журналистът е снимал цялостен клип за група „ Фантазия “.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР