Към 9:00 часа сутринта в понеделник в Киев са регистрирани

...
Към 9:00 часа сутринта в понеделник в Киев са регистрирани
Коментари Харесай

Продължават руските удари по центъра на Киев

Към 9:00 часа сутринта в понеделник в Киев са регистрирани четири съветски удара с ирански дронове-камикадзе в централния Шевченковски регион, оповестява Киевската градска военна администрация в Телеграм, предава Укринформ.

" Врагът продължава да нападна. Потвърдено е попадение в жилищна постройка в квартал Шевченко. Информацията за жертвите сега се прецизира “, се споделя в известието.

От КВГА приканват жителите на града да останат в укритията си.

Също по този начин постъпва информация за удари в Одеса и Николаев.

Междувременно ръководителят на Сумската регионална държавна администрация  Дмитрий Живицки заяви в Телеграм, че в региона е нанесен удар по " обект от сериозната инфраструктура “.

Украинските медии и Телеграм-канали рано сутринта в понеделник оповестиха за  гърмежи в центъра на Киев, където е оповестена въздушна паника.

Съгласно информнацията, е нанесен удар с ирански дрон в региона на ж.п. гарата на украинската столица. На мястото избухна голям пожар.

Кметът на украинската столица Виталий Кличко заяви за гърмеж в квартал Шевченко в центъра на града. По-късно той разгласи втори гърмеж на същото място.

По-рано беше оповестена въздушна паника в Киев, Киевска област, както и в още седем района на Украйна. Съобщава се и за пожари в инфраструктурни уреди в Николаев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР