Към 08.30 часа няма данни за пострадали българи вследствие на

...
Към 08.30 часа няма данни за пострадали българи вследствие на
Коментари Харесай

МВнР с гореща информация за урагана "Харви", има ли пострадали българи?

Към 08.30 часа няма данни за потърпевши българи в резултат на урагана Харви в Съединени американски щати. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи (МВнР).

По информация на Държавния департамент на Съединените американски щати (САЩ), получена в посолството на България във Вашингтон, няма данни за потърпевши български жители в резултат на урагана Харви, засегнал в най-голяма степен щатите Тексас и Луизиана. Българското дипломатическо посланичество организира телефонни диалози с локалните центрове за интервенции при изключителни обстановки, локалния офис на Държавния департамент (гореща линия), както и с представители на българската общественост в засегнатите региони.

До момента не е постъпвала информация и за български жители, нуждаещи се от помощ. Посолството на България във Вашингтон е в контакт с локалните управляващи и следи обстановката.

Всички български жители, които желаят да получат настояща информация или да подадат сигнал за техни близки и познати, могат да го създадат на дежурните телефони на посолството във Вашингтон:

+1 202 387 0174;
+1 202 387 5770;
+1 202 483 1386;
+1 202 299 0273.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР