Каляри постигна важна победа с 2:1 над Интер в мач

...
Каляри постигна важна победа с 2:1 над Интер в мач
Коментари Харесай

Каляри удари Интер, Кирил Десподов изработи дузпа

Каляри реализира значима победа с 2:1 над Интер в мач от 26-ия кръг на Серия " А ". С триумфа " рособлу " се отдалечиха от зоната на изпадащите с цели 9 точки. Кирил Десподов влезе в игра в последните 10 минути на срещата.

Лука Чепители даде задатък на сардинци в 31-ата минута. Седем по-късно Лаутаро Мартинес изравни. Победното попадение осъществя Леонардо Паволети в 43-ата минута. В добавеното време на срещата Николо Барела пропусна дузпа, отсъдена за нарушаване против българина.
 Снимка 409969
Източник:

С триумфа Каляри събра 27 точки и заема 14-о място, до момента в който Интер е трети с 47 точки.

Двубоят стартира с остри офанзиви от страна и на двата отбора. След 15-ата минута " рособлу " поглседна още по-смело към вратата на Самир Ханданович и словенският вратар на няколко пъти трябваше да се намесва уверено.

Така се стигна до 31-ата минута, когато Каляри поведе. Лука Чигарини центрира в наказателното поле от директен свободен удар, капитанът на домакинуте Лука Чепители се извиси над всички и вкара за 1:0.
 Десподов започва от аварийна пейка против Интер
Десподов започва от аварийна пейка против Интер

Българският национал към този момент е подготвен за игра

В идната офанзива Ханданович избави сигурен гол след удар на Жоао Педро. В 38-ата минута Интер изравни. Раджа Наинголан проби отляво и откри Лаутаро Мартинес. Аржентинският нападател с глава прокара топката сред краката на Алесио Краньо.

Все отново в 43-ата минута домакините си върнаха задатъка, откакто Леонардо Паволети съумя да стреля от въздуха от сложна позиция и изненада Ханданович.
 Снимка 409966
Източник:

Втората част стартира с натист на " нерадзурите ", като на два пъти Краньо на два пъти се намеси уверено при удари на Политано и Перишич.

В 77-ата минута Наинголан опитва удар отдалеко, само че се получи рикошет. В 81-ата минута Кирил Десподов влезе на мястото на Жоао Педро.

В 91-ата минута българинът бе изведен отляво в наказателното поле, пое топката и се обърна, при което Шкриняр го фаулира и съдията Лука Банти уточни бялата точка. Зад топката застана Николо Барела, който пропусна.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР