Каляри изненада неприятно Наполи постигайки равенство 1:1 в домакинството си

...
Каляри изненада неприятно Наполи постигайки равенство 1:1 в домакинството си
Коментари Харесай

Каляри поглежда спасението, Болоня с първа победа

Каляри изненада неприятно Наполи постигайки тъждество 1:1 в семейството си от 26-ия кръг на Серия " А ".

Още един от любимците разочарова с представянето си в този кръг, откакто преди този момент Ювентус, Милан и Интер също не съумяха да завоюват своите мачове.

Сега неаполитанците имаха късмет да се изравнят с " росонерите " на върха в класирането, в случай че бяха спечелили този дуел, само че с доста старания се добраха единствено до тъждество, а домакините могат да съжаляват, че не взеха трите точки.

Сардинци откриха резултата с гол на Гастон Перейро в 58-ата минута, като пропуснаха още няколко страхотни благоприятни условия. Виктор Осимен обаче донесе точката на гостите с попадение в 87-ата минута.

След това реми Наполи остава на 3-ата позиция с 54 точки. Каляри пък пропусна да излезе от рисковата зона и остава 18-и с 22 точки.

Болоня записа триумф с 2:1 над Специя в семейството си от 26-ия кръг на Серия " А ". Домакините на " Ренато Дал`Ара " трябваше да вършат поврат, откакто първи получиха гол в своята врата, дело на Рей Манай, само че ветеранът Марко Арнаутович изведе своя отбор до триумфа с две попадения в 40-ата и 84-ата минута.

Това бе първи триумф за Болоня от началото на 2022 година.

Българският бранител Петко Христов още веднъж не попадна измежду титулярите на Специя и изгледа мача от аварийна пейка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР