Калояново. Отборът на пловдивският клуб “КА-2 Рейсинг Тийм окупира първите

...
Калояново. Отборът на пловдивският клуб “КА-2 Рейсинг Тийм окупира първите
Коментари Харесай

Маршавелов пред Станев и Василев в квалификациите на “Писта Хасково”

Калояново. Отборът на пловдивският клуб “КА-2 Рейсинг Тийм ” окупира първите три места в квалификациите на “Писта Хасково ”, която през тази година ще се организира на трасето край Калояново. Състезанието е финален кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта.

В утрешното съревнование на серия “Макси ” от първа стартова позиция ще потегли шесткратният първенеца на България - Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X), който записа най-хубаво време в провелите се през днешния ден две квалификационни сесии - 59.589сек.
От втора стартова позиция ще потегли Венцислав Станев (Mitsubishi Lancer Evo X), който записа време единствено с 0.031сек. по-слабо от това на своя съотборник в “КА-2 Рейсинг ”.
Трети ще започва другият водач с Mitsubishi Lancer Evo X от пловдивския клуб - Камен Василев, който записва най-хубавата си подготовка през този сезон.

“Мисля, че се получи много добра подготовка, както за мен, по този начин и за целия тим. Доволни сме, само че да не забравяме, че същинската част от уикенда занапред ”, показа Маршавелов след квалификациите през днешния ден.

“Доволен съм от квалификацията и резултатите. Мисля, че и тримата сме в много добра кондиция ”, добави Василев след съботния ден.

Официалното разкриване на надпреварата е в неделя от 10:30ч. В 11:00 часа започват надпреварите в обособените серии, като това в серия “Макси ” е последно в програмата на “Писта Хасково ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР