Калоян Методиев изпразни БСП от съдържание и левите хора си

...
Калоян Методиев изпразни БСП от съдържание и левите хора си
Коментари Харесай

Кирил Добрев прочете присъдата на БСП. Влиза ли в парламента

Калоян Методиев изпразни Българска социалистическа партия от наличие и левите хора си търсят друго място. Това съобщи в изявление за бТВ топ социалистът Кирил Добрев, който Корнелия Нинова изключи от Българска социалистическа партия, само че Върховният касационен съд оправдава, обявявайки глобата за противозаконна.

Българска социалистическа партия ще бъде на последно място на изборите, предвижда тъмно Добрев.

„ Българска социалистическа партия ще бъде последна политическа мощ, за жалост. Заради държанието на Българска социалистическа партия „ Възраждане “ ще е втора или трета партия в Народното събрание “, сподели социалистът.

Според него „ Демократична България “ няма да влезе в идващия парламент, тъй като множеството десни хора ще гласоподават за „ Продължаваме промяната “.

По думите на Добрев спорът сред водача на социалистите Корнелия Нинова се дължи на персонални връзки и е поради Калоян Методиев. От него спорът се придвижи върху Българска социалистическа партия, счита социалистът.

Вероятно има и ревнивост, че левите хора харесват повече Радев, в сравнение с Нинова, добави той.

Относно спрените доставки на газ от „ Газпром “ Кирил Добрев счита, че България е била употребена като опитно зайче. „ След нас всички подписаха контракт за заплащане в рубли. Преди нас вършиха опити “, разяснява представителят на Българска социалистическа партия.

По негово мнение служебният кабинет се държи в действителност национално отговорно – работи за действителна диверсификация на доставките на газ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР