Калоян Костадинов е арестуваният зам.-шеф на Държавен фонд Земеделие, научи

...
Калоян Костадинов е арестуваният зам.-шеф на Държавен фонд Земеделие, научи
Коментари Харесай

Калоян Костадинов е арестуваният зам. -шеф на Фонд...

Калоян Костадинов е задържаният зам.-шеф на Държавен фонд " Земеделие ", научи " Марица ".

Както писахме той и още петима шефове и чиновници на фонда са арестувани за 24 часа по отношение на следствието против Миню Стайков и още 7 души, упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за асимилиране на евросредства. Заместник основният прокурор Иван Гешев не загатна името на арестувания зам.-шеф, единствено посочи, че той е в управлението на фонда от няколко месеца, а преди този момент е бил шеф на дирекция.

На това изложение дава отговор само Калоян Костадинов. Той дава отговор за използване на ограниченията от Програмата за развиване на селските региони (ПРСР), а поста пое на 3 юни. Костадинов зае мястото на заместник-изпълнителния шеф Атидже Алиева-Вели след влизането й в Европарламента.

Калоян Костадинов е магистър по право. От 2007 година до 2011 година е работил като старши специалист дирекция „ Обществени поръчки и концесии " в Комисия за защита на конкуренцията. В интервала 2011-2014 година е бил основен юрист в дирекция „ Търговски сдружения, нормативно контролиране на системата на културата и публични поръчки “ в Министерство на културата. От 2014 година досега Костадинов работи в Държавна фирма „ Земеделие “ – РА. От октомври 2014 година до май 2017 година е бил основен специалист в дирекция „ Договориране по използване на ограничения за развиване на селските региони “. От 2017 година до избора му за зам. началник е шеф на дирекция „ Договориране по използване на ограничения за развиване на селските региони “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР