Калоян Икономов от „Продължаваме промяната” ще бъде в делегацията, която

...
Калоян Икономов от „Продължаваме промяната” ще бъде в делегацията, която
Коментари Харесай

Калоян Икономов от ПП също ще е в делегацията за Киев

Калоян Икономов от „ Продължаваме промяната” ще бъде в делегацията, която ще пътува до Киев. Това разгласи той в утринния блок „ Здравей, България”. Отиваме по покана на президента Зеленски, сподели Икономов. От Българска социалистическа партия към момента не било ясно дали ще пратят някого. Самият той поддържа изпращането на оръжие за Украйна и в Народното събрание ще гласоподава „ За”.



Запитан дали на процедура България изнася през американска компания снаряди за Украйна, Икономов сподели, че това са публични данни, които елементарно могат да се проследят. България изнася оръжия от десетилетия. Къде отиват – това не е нещо, което може да наблюдава българската страна, счита депутатът.

Ние не се пазим от политическо решение. Ние управляваме с четворна коалиция, решенията ни би трябвало да бъдат съгласувани и да минат през пленарна зала. Не е учудващо, че някои неща се случват по-бавно, сподели Икономов.

Запитан дали е допустимо това оръжие да стига до Русия, Икономов сподели, че всичко е допустимо. Според мен е необикновено. Русия си има задоволително мощности, разяснява депутатът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР