Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукНямам намерение да браня Кирил Петков, че

...
Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукНямам намерение да браня Кирил Петков, че
Коментари Харесай

Управлява ни алчна детска градина

 Калина Андролова
Калина Андролова, фейсбук

Нямам желание да защищавам Кирил Петков, че го замервали от „Възраждане“ със снежни топки. Това не го прави нито по-умен, нито по-адекватен да ръководи страната. Не го героизирайте! Само тъй като не утвърждава войната в Украйна. Това не му е преимущество, това е напълно в реда на нещата. Да не приказваме, че не зависи от него.

Елате на себе си! Имаме детска градина, която ни ръководи в доста комплициран и рисков за страната ни миг. При това алчна детска градина!

Делян Добрев: „ В деня, в който стартира войната в Украйна, единствено двайсет и няколко часа след старта на военните дейности, сред 2 и 3 часа през нощта, е осъществена договорка на газовата борса за 4200 мегават/часа. Огромно количество на половин цена. Ако през целия ден цената е била сред 230 и 250 лв., тази договорка измежду нощ, до момента в който всички малките екрани демонстрират бомбардировките в Украйна, е осъществена на 120 лв..

Днес газът е с рекордна цена от 400 лв.. Заради тези дейности нарастването на цената на газа от 1 април ще е брутално в България. Вероятно над 50%. Утре цената на тока ще е рекордна за всички времена, а идната седмица ще е още по-висока. От 1 април няма да има един лев отплата нито за тока, нито за газа… “
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР