Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукДа наблюдаваш Кирил Петков, посредствения мистификатор, как

...
Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукДа наблюдаваш Кирил Петков, посредствения мистификатор, как
Коментари Харесай

Грешката на Радев да въведе шутове във властта, с които да изхвърля ГЕРБ, коства на държавата колосални загуби

 Калина Андролова

Калина Андролова, фейсбук

Да наблюдаваш Кирил Петков, посредствения мистификатор, по какъв начин изяснява и дава ум на обществото кой, по какъв начин и за какво да ръководи страната, от кого да се възхищава, каква стъпка напред да се прави, е положение на доста тежка държавна болест! Държавата ни е с доста висока температура. Не може българският народ да е толкоз оскотял мозъчно, обезумял, че да поеме тази налудна попара. Срам ме е, че пребивавам в тази страна. Това е трета, четвърта или следващата национална злополука. И никой не си мръдва пръста да направи нещо.

Грешката на Радев да вкара шутове във властта, с които да изхвърля ГЕРБ, коства на страната колосални загуби. Личната му ненавист към Борисов и покриването на съсипията, която Политическа партия създадоха, „ с цел да не се върне Боко “, както Радев се показва, ни затриха, обърнаха придвижването на страната обратно. Властелинът на нелепостта хвърли страната в блатото на психотичните недоразумения.

И в този момент продължава с посредствения си пиар, копринковщината, селския си светоглед и омразата да управлява страната към неизбежна тухлена стена. Продължава да се прави на човек и на тези, и на тези, ще продължава да пита „ новата Херо “ какво да прави, ще подгъва крайник, ще седи на два стола, и ще се подхилква, когато го назовават „ съветски сътрудник “. Потресителна селяндурщина владее страната. Отворете си очите!

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР