Калина АндроловаФейсбукГлупостта е най-мощното оръжие за разрушаване и ПП доказват

...
Калина АндроловаФейсбукГлупостта е най-мощното оръжие за разрушаване и ПП доказват
Коментари Харесай

Калина Андролова: Всички от ПП използват смайващо шарлантанство, зададено им от водачите

Калина Андролова
Facebook

Глупостта е най-мощното оръжие за разрушение и Политическа партия потвърждават това всяка секунда! Това е някаква изтървана от надзор нелепост, която заразява мозъците на популацията, прикриваща се зад неистини, операции, схеми и прочие Положението е тежко. Зловещата нелепост има наглостта да упреква и разпъва на кръст разсъдъка, както, между другото, постоянно е било в света, от древността и до момента. Глупостта на тълпата разпъна Христос, та в този момент ние ли ще се оправим с издевателствата на човешката обединена и слепваща се необратимо нелепост. Контагиозността на незнанието на Политическа партия, затворено в костюми и вратовръзки, и образовано по техниката за основаване на биомаса, е потресително висока.

Скоро цяла България ще потъне в нелечима зараза. Защото инфекциите на мозъка се лекуват с години четене, в случай че въобще е допустимо да бъдат излекувани. Ваксината против нелепостта е детство и порастване измежду мъдро другарство, прилагане на образованието за надграждане и допълнение на към този момент построена интензивност на мозъка, а не за входен билет в килиите на матрицата. За цялото Политическа партия е годна фразата: Quasi quicquam infelicius sit homine cui sua figmenta dominantur (Като че ли има нещо по-нещастно от човек, над който господстват личните му измислици).

Всички от Политическа партия употребяват смайващо шарлантанство, заложено им от водачите, които са се самоназначили за царе в тази посока. Толкова тъпо е, че българските бизнес елити са просто едни провинциални потребители, нямат чувство за историчност и публично строителство. Не може да се поддържа нелепостта, без значение против кого се употребява за оръжие, тъй като един път изпусната, след това не може да се прибере. Глупостта бързо става солидна и нахална, и е метод към загиване!

Когато опитваш да използваш нелепостта за трупане на пари, доста скоро ще осъзнаеш, че тя борави с теб и към този момент си нейна плячка. Глупостта се самоподхранва, уголемява, заема размери, тя е самодостатъчна и бързо реализира височини, тъй като се подценява от разсъдъка, който постоянно е в малцинство... И дано не забравяме, че нелепостта може да е комбинативна и алчна. Но това единствено я маскира като умност и й оказва помощ да напредва. Кирил и Асен доста добре експлоатират, внедряват и уголемяват нелепостта, от която могат да извадят пари, доста пари, чисто механически... Инсталираха ги за източване, и те източват, партията им е камуфлаж, формиран от простаци в защитителен режим...
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР