Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРВзаимоотношенията на ПП с Лукойл“

...
Калина Андролова, фейсбукКалина Андролова Снимка: БНРВзаимоотношенията на ПП с Лукойл“
Коментари Харесай

Взаимоотношенията на ПП с „Лукойл“ са твърде странни и във видима зависимост. Финикийските знаци са взети напред и сега к’во да правят пепейците-атлантици… ?!

Калина Андролова, фейсбук

Калина Андролова Снимка: БНР

Взаимоотношенията на Политическа партия с „ Лукойл “ са прекомерно странни и във забележима взаимозависимост. Политическа партия са сложени в неуместната позиция да пазят „ Лукойл “ много самоотвержено. И точно това цели самодейността на ГЕРБ/ДПС. Да освети заваисимостта на Политическа партия от сделки с „ Лукойл “. Дето се споделя финикийските знаци са взети напред и в този момент к’во да вършат пепейците-атлантици…?! Обаче обстановката е такава, че каквото и да създадат Политическа партия все е греда. ГЕРБ и Движение за права и свободи ги въртят на шиш. Опъват им нервите.

Явно че този кабинет няма да го бъде, а е просто кабинет на вътрешнополитическата война! Политическа партия са доста неподготвени за политика. Пуснаха врага в пазвата си единствено и единствено от лакомия да бъдат на власт. Тази власт ще им излезе през носа. Тя ще ги завърши. ГЕРБ и Движение за права и свободи на моменти играят положителното и неприятното ченге по отношение на Политическа партия, само че органичен не могат да понасят пепейците и пепейството. Парадоксално, само че ГЕРБ и Движение за права и свободи поддържат кабинета единствено с цел да му нанасят доста тежки удари. Направо се чудя на мазохизма на Политическа партия. Ами или е коалиция, или е ненавист. Средното състояние, в което Политическа партия се намират сега, се назовава коалиция на омразата. Представям си идващия цирк – приемането на бюджета. Колко позорен ще бъде…

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР