Калин Врачански си е изградил имидж на любимец на нежния

...
Калин Врачански си е изградил имидж на любимец на нежния
Коментари Харесай

Нещастна любов карала Калин Врачански да ридае неутешимо

Калин Врачански си е построил имидж на любим на нежния поли разбивач на женските сърца. Животът обаче непрестанно ни предлага изненади. Популярният артист разкри, че също е бил жертва на нещастна обич, което му е донесло куп премеждия.

Въпреки че към момента минава за сексимвол Калин Врачански също е имал своите несполуки в персоналния живот. И то такива, каквито ще помни сигурно за цялостен живот.

Преди години артистът доста страдал след неуспеха на своя връзка и не крие, че даже ронил сълзи за някогашна другарка, без да урочнва за коя дама става въпрос, написа „ Уикенд ”.

„ Да случвало ми се е да съм доста влюбен и съм плакал поради жена. Това са естествени неща ”, признава звездният артист, който другояче пред камера наподобява твърд и невъзмутим.

С днешна дата Врачански наподобява е благополучен в любовта. От няколко години атрактивният артист е по отношение на 10 години по-малка хубавица, с която се срещнал в обща компания в софийски бар. Още щом я видял, изискал да се запознае с нея. Не след дълго изискал телефонния й номер, а на идващия ден към този момент били на среща.

Дали скоро Калин Врачански ще мине под венчило обаче, ще изчакаме, ще забележим. Ако съдим по негови изявления във времето – женитба надали се обрисува, защото артистът постоянно е бил срещу брака.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР