Калин Вельов най-накрая се реши да загърби плейбойския имидж и

...
Калин Вельов най-накрая се реши да загърби плейбойския имидж и
Коментари Харесай

Калин Вельов се ожени в село Пастра, кумува му актьорът Филип Аврамов

Калин Вельов най-сетне се реши да загърби плейбойския имидж и да мине в тима на мъжете, ценящи фамилния уют. За мнозина решението му се оказа непредвидена вест.

Преди ден музикантът подписа брак с приятелката си Ирина Вълкова в село Пастра край Рилския манастир, с която са дружно от към две години. Сватбеното празненство било в стеснен кръг. Присъствали единствено най-близките, написа " 24 часа ". Кумовете на новото семейство станаха артистът Филип Аврамов и приятелката му - сценаристката Христина Димитрова.

Сред гостите се оказа и Тервел Пулев, който пусна в инстаграм профила си фотография, на която театралничи с половинката си Диана, и написа шеговито: " Хората се женят, а децата ги вършим ние ", визирайки, че двамата имат трима синове. Калин Вельов има щерка от предходна връзка.

Филип Аврамов също реши да се пошегува: " Човек и добре да живее..се дами. Три пъти го предизвестих, само че той си го искаше. А е прочувствено, че Калин не знаеше, че ще станем родственици по този метод. Три пъти Ура! за новото семейство Вельови!Обичаме ви.

Ирина и Калин споделят общата си пристрастеност към приключенията и музиката, а техните другари са безапелационни, че той е разкрил съвършената жена.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР