Калин Вельов и Йоанна Драгнева зарадваха меломаните с нов дует

...
Калин Вельов и Йоанна Драгнева зарадваха меломаните с нов дует
Коментари Харесай

Калин Вельов и Йоанна Драгнева се завръщат с „Безгрижни”

Калин Вельов и Йоанна Драгнева зарадваха меломаните с нов дует – песента „ Безгрижни ”.

Парчето е втори взаимен план на двамата музиканти след дуета им „ Както Никой “ от 2016 година, пилотен сингъл от саундтрака към кино лентата „ Бартер “.

Подобно на първия дует, песента „ Безгрижни “ също е с кино наличие – част от новия български филм „ Връзкология “ на режисьора Ивайло Спасов, в който Калин и Йоанна вземат участие.

„ Безгрижни “ е положително и радостно парче, въодушевено от всекидневните страсти и нуждата да одобряваме напрегнатото всекидневие с усмивка.

„ Безгрижни “ е ария, която отразява общата положителна настройка към живота на двамата реализатори, тяхната музикална визия и споделя общата им пристрастеност – ударните принадлежности и перкусии. Видеото към песента е снимано в арт-център Фабрика 126 от режисьора Ивайло Спасов и оператора Добромир Николов.

„ Идеята за песента се роди преди няколко години, когато станах баща и сутрините започваха в 6.30 с прелестно детско чуруликане, което те разсънва бързо и зарежда с готина сила. И макар натоварения ден и от време на време изнервените случки, оставаш положителен и ухилен през целия ден. Безгрижно усмихнати ”, споделя Калин Вельов.

А Йоанна прибавя: „ Записахме песента на един мирис. Това е толкоз зареждащо парче, което ми носи въодушевление за море, лято и безгрижни дни! Точно за това по този начин му подхожда и заглавието “Безгрижни ”, а видеото е от вида “разкази с непредвиден край “.

Филмът „ Връзкология “ е сантиментална комедия, която споделя за привлекателна и сполучлива в кариерата си жена (Йоанна Драгнева), която минава през редица любовни премеждия в търсене на същинската обич.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Връзкология - игрален филм (@vrazkologia_film) на Фев 7, 2020 в 11:52 PST

Заедно с премиерата на песента „ Безгрижни “, Калин и Йоанна започват и новия си акустичен план. На сцената към перкусионния им дует, се причисляват музикантите - Щерион Пилидов (китари) и Даниеле Фебо (бас). Квартетът възнамерява клубно турне напролет, като сет листът ще включва и нови авторски песни от идния взаимен албум на Калин и Йоанна.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР