Калин Стоянов е уволнил от ГДБОП жената на убития Мартин

...
Калин Стоянов е уволнил от ГДБОП жената на убития Мартин
Коментари Харесай

Калин Стоянов е уволнил от ГДБОП жената на убития Мартин Божанов – Нотариуса

Калин Стоянов е уволнил от ГДБОП дамата на убития Мартин Божанов – Нотариуса. Вътрешният министър е прибягнал до мярката, до момента в който е бил шеф на антимафиотите.

Тя обаче е била възобновена от съда. Работи като проверяващ служител на реда. Нейният брачен партньор бе погубен през вчерашния ден в кв. „ Горна баня “ в София, а брачната половинка му го откри.

Предполага се, че активността на Мартин е повода за убийството. От доста години той е подозиран в крупни имотни и други измами.

Става първия клиент на комисията за конфискация на нелегално добито имущество „ Кушлев “. През 2008 година комисията му лишава 430 000 лв., откакто той е наказан за машинация с парцели. Забъркан бил в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата.

„ Имаме съмнение за мястото, на което е създадена стелбата.Тази заран завършиха първичните дейности по следствието. Установени са скъпи очевидци. Днес ще има спомагателен оглед на мястото и региона. Имаме съмнение за мястото, на което е създадена стелбата. То е близко. Днес ще се удостовери от кое място е станала стрелбата. “ Това сподели основният секретар на МВР Живко Коцев.

„ Много хора са били подвластни от него. И под, и над него. Екзекуторите на Мартин Божанов – Нотариуса очевидно са бързали. Това място не е отдалечено, часът не е късен. Майка му е била там, това е очевидец. Изглежда ми преждевременно. Това съобщи по-рано журналистът и представител на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев, напомня SafeNews.

Мартин Божанов  е заплетен и в кражбата на над 200 жилището и къщи в столицата. Смята се даже, че посредством подправени документи Божанов се е домогнал и до част от активите на убития през 2014 година Борислав Манджуков.

Източник: 24 часа

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР