Калин Николов Терзийски е роден на 22 март 1970 г.

...
Калин Николов Терзийски е роден на 22 март 1970 г.
Коментари Харесай

Калин Терзийски хвърли приятелите си в потрес: До седмица ще умра, лекар съм и знам (СНИМКА)

Калин Николов Терзийски е роден на 22 март 1970 година в кв. Подуене в София, където е и израснал. Завършил е Националната природоматематическа гимназия (НПМГ) в София. По това време написа първите си стихотворения в халюцинационен жанр „ Стихове на мрачно “. След отблъскване на двугодишна военна работа в Гранични войски, през 1990 година записва медицина във Висшия медицински институт – София, където приключва през 1996 година, след което специализира психиатрия до 2000 година По това време работи и като дърводелец, анкетьор, санитар и здравна сестра. Той хвърли феновете си в ужас, обявявайки във Facebook, че до седмица ще почине. В мненията под поста на Терзийски приятелите му пишат, че се надяват да става дума за креативно писане, а не за действителен факт, съобщи 24 часа.
„ И по какъв начин разбра, че ще умреш? Ще се самоубиваш ли? Или си неизлечимо болен, в терминален етап? “, пита един от приятелите му в обществената мрежа, а писателят дава отговор: „ Много съм болен, братче. “

 Калин Терзийски хвърли приятелите си в шок: До седмица ще умра, доктор съм и знам (СНИМКА)

„ ЗА МЕНЕ
ето какво ще ви кажа. до седмица ще умра, доктор съм и знам. не е изключително нещо, всеки някой, който е бил жив е починал. само че като си починал не можеш да напишеш новите си три стихотровения и да ги прочетат, а това не е добре за мене. не е изключително добре. “, написа в персоналния си профил създателят на романите „ Лудост “, „ Алкохол “, „ Войник “, „ Любовта на 45-годишния мъж “.
От десетките спорни мнения излиза наяве, че не всички одобряват съществено написаното.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР