Калин Никифоров, бащата на бития в Перник футболист на Борислав

...
Калин Никифоров, бащата на бития в Перник футболист на Борислав
Коментари Харесай

Бащата на бития в Перник футболист: Случва се за втори път, настоявам да се вземат мерки

Калин Никифоров, бащата на бития в Перник футболист на Борислав Никифоров, упорства казусът да бъда разследван и отговорните детето му да се озове в " Пирогов " да бъдат получат заслуженото.

Смята се, че Никифоров е бил пребит от почитатели на " чуковете ", като това се случва за повторно.

" Вчера му е изработен скенер в " Пирогов ". Препоръчана му е отмора една седмица, с цел да няма комоцио. Това се случва за повторно. Първия път е било по-драматично, тъй като е причакан до момента в който се прибира у дома. Прибра се с кръвоизлив в окото, само че обяснението беше, че си е бръкнал в окото. Бил е с кръвонасядания по ребрата, тъй като е ритан в стомаха от тези същите две момчета от през вчерашния ден, плюс още трима, които не познавам. Вчера разбрах за случая ", съобщи Никифоров пред Нова тв.
свързани новини3068на 04.10.2021
" Същите две момчета ни чакаха на излизане от стадиона. Пред целия тим предизвестих служителите на реда, които бяха на мача. Видимо са на 16-17 години. Не знам имат ли родители, те знаят ли децата им какви ги правят. Аз също съм родител, интересувам се, проследявам им държанието. Не се ли вземат ограничения в този момент, може да стане много по-лошо ", призна треньорът на - Владимир Димитров.

" Не са арестувани, тъй като са малолетни. Вчера сме подали сигнал във второ районно. От полицията реагират съответно, през днешния ден са призовани с родителите си. Настояваме да се вземат ограничения, това не е обикновено. Аз си познавам детето. Мисля, че съм си приключил работата първите 7 години. Освен да тренира, да върви на учебно заведение и да върви на работа, той друго не прави ", добави бащата.

Треньорът пък прикани агитката на Миньор да отлюспи такива хора от своите редици, тъй като " това плюе по клуба и по имиджа даже на регионален град като Перник ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР