Калиду Кулибали е бил близо до трансфер в Челси още

...
Калиду Кулибали е бил близо до трансфер в Челси още
Коментари Харесай

Кулибали е бил близо до трансфер в Челси преди години, но босът на Наполи не го пуснал

Калиду Кулибали е бил покрай трансфер в Челси още през 2015 година, само че притежателят на Наполи Аурелио Де Лаурентис не му разрешил да напусне тима тогава, разкри сенегалският бранител в изявление за Гардиън.

31-годишният футболист, който беше капитан на Сенегал при триумфа на Купата на африканските народи предходната година, се причисли към лондонския тим през юли след осем сезона в Наполи.

Кулибали сподели, че Антонио Конте – в този момент отпред на Тотнъм, а през 2015-а управител на Челси, се е опитал да го притегли на " Стамфорд Бридж " след първата му година с Наполи, само че по това време Де Лаурентис отхвърлил офертата.

" Помолих притежателя да ме пусне в Челси, само че той ми сподели, че това не е допустимо ", сподели Кулибали.

" Изчаках известно време и продължих диалога си с управлението на Наполи, само че те в действителност не желаеха да напущам клуба, тъй че взех решение да възобновя контракта си, с цел да остана в Наполи. От дете бленувам да играя във Висшата лига и в този момент тази фантазия се сбъдна. Сега бленувам да спечелвам титли с Челси. Знам, че ще бъде мъчно. Уважавам всички клубове, само че Челси е огромен тим, който е привикнал да побеждава ", сподели още сенегалецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР