Кали отдавна се слави като буйна натура, но феновете й

...
Кали отдавна се слави като буйна натура, но феновете й
Коментари Харесай

Кали разкри дълго пазена тайна! Вижте защо е имала толкова много мъже

Кали от дълго време се слави като буйна натура, само че почитателите й евентуално не подозират какъв брой.Преди време пайнерката дори ошамарила свое гадже. С въпросния мъж Кали не е и живяла. Вероятно и по тази причина раздялата след физическата разпра се случила без кой знае какви проблеми. „ Аз си го пребих направо”, споделя през смях тя, цитира „ Уикенд “.
За благополучие до сходни конфликти не се е стигало в връзките й с бащите на синовете й. Отношенията на Кали с тях въпреки всичко не са безпроблемни. Дори и връзката й с Влади, от който е най-малкия й наследник и с който живеят под един покрив. За благополучие към този момент Кали и актуалният мъж до нея съумяват да преодоляват разликите си и се радват на съгласие.
В последна сметка певицата вижда наклонността в любовите си, а точно хармонията във връзките й трае към 5 години. Според нея повода е, че мъжете дават обещание, само че постепенно извършват обещанията си, а пък тя не е изключително търпелива. Даже се намира за опърничава.
Първият, Иван, който по думите й е бащата на огромния й наследник Георги, изпитвал толерантността й. „ Много ме предизвикваше да изпадна в положение на дива ревност”, казвала е Кали.
Вторият й мъж, предприемачът Антон Краус, певицата разказва като „ доста добър човек”. Само че и той се забавил с нещата, които й заречен. „ И изобщо доста неща ми даде обещание първоначално, които въобще не направи. Например, да промени външния си вид”, споделя Кали и признава, че е много суетна. Веднъж попитала към този момент някогашния си мъж: „ С какво ти си фаворизиран да спиш с хубави тела, а аз – не?”.
В края на връзката си с Антон Краус се чувствала „ движимост, като даденост, като прибавка към предишното му, не се забелязвах”. Той й казвал, че просто подобен бил интервала, тогава не успявал да издигне в приоритет това да я кара да се усеща скъпа и значима. И в този миг се появил мъж № 3. „ Влади ми предложи всичко, което съм желала от Тони, и аз му изневерих. Колко дами на мое място си признават изневери?! И дано хората се замислят... Никой не бяга от положителното!”, открита е Кали.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР