Кали е сред най-оборотните откъм концерти и участия певици на

...
Кали е сред най-оборотните откъм концерти и участия певици на
Коментари Харесай

Фолкзвездата Кали в разтърсваща изповед: Защо да нямам право на друга любов? Нещата, които Влади твърди за мен, са страшни тъпотии!

Кали е измежду най-оборотните откъм концерти и участия певици на „ Пайнер ”, а шлагерите й се въртят постоянно по профилираните музикални канали и радиостанции. Често се изявява и като коментатор в рейтингови тв излъчвания. Тези дни " Уикенд " се свърза с красивата и надарена майка на 3 деца и поговори за настоящите й професионални провокации. Акцентът в изявлението ни обаче беше различен – нападките, които й насочи някогашният й мъж. В последните седмици Влади нападна на доста фронтове майката на сина си Алекс и даже я упрекна в невярност с младия бонвиван от Асеновград Анастас.

- Кали, работата при вас не стопира... - Имам присъединяване на празненство на Евгени Минчев. В момента приготвям и по този начин предстоящата от хората бърза ария. Иска ми се от тук насетне продукцията, която върша, да бъде изсвирена напълно онлайн, да няма програминг. Така по-късно ще мога да си я представям онлайн по клубовете, на подиуми, които дават тази опция, с моя оркестър „ БМХ ”, състоящ се от 6 индивида. Кали си е лайф. Сега осъществяванията на огромна сцена са доста електронни, програмирани. И когато се опиташ да изпееш онлайн парче, което хората преди този момент са слушали пуснато от диджей, няма по какъв начин да звучиш по същия метод. Трябва песента да е записана онлайн с принадлежности, с цел да звучи добре и по-късно, като я изпълняваш онлайн. В момента върша нова ария по текст и музика на Ники Пашев, като текстът е по концепция на Емануела. Тя ми подмятна забавни хрумвания, даже даде много положителни изречения. На 20 април ще снима клип с Люси Иларионов, в който ще покажа и какво научих, до момента в който бях на курс за командоси.

- Не ви ли излиза доста скъпо да ходите на участия с оркестър? - Много по-скъпо е, не е рентабилно към този миг и си е за моя сметка. Но считам, че ще пристигна миг, когато това ще е желаната форма на изява. Аз съм добър търговец, по-късно ще си потърся и цената за това. Нека първо да срещна хората, имам вяра, че ще им хареса... При всички случаи не сме по-скъпи с оркестъра ми от изпълнителите с най-високи цени.

- Споменахте, че имате присъединяване на празненство на Евгени Минчев. Той загатна, че се кани да влезе в политиката. Вие бихте ли постъпила като него? - Аз не бих влезнала в политиката. Не мисля, че имам капацитета да ръководя един народ, да вземам решение проблемите на хората. Та аз не мога да се оправя с моите грижи, та с хорските ли (смее се). Няма по какъв начин да стане това. Всяка жаба би трябвало да си знае гьола. А не да има певици, които извършват национална музика, без да са с нужното обучение. Не считам, че е редно - в такива случаи фолклорните песни не звучат достоверно и вярно. Нека всеки се занимава с това, което може. Смятам, че Евгени Минчев е превъзходен пиар и в случай че партиите, министрите и депутатите имат потребност от човек, който да разпространява активността им, то той има място в политиката. Много е ерудиран Евгени. Приятно съм сюрпризирана от престоя си с него преди време във „ ВИП Брадър ”. Той е човек, който впечатлява с равностранните си ползи, познава в дълбочина множеството неща, до които се е докосвал в живота си. Не е лекомислен.

- Тежи ли ви, че сте майка и татко на трима синове? - Винаги ми е тежало, когато съм по едно и също време майка и татко. Всеки човек би трябвало да си знае мястото под това небе. Не мога като татко да изучавам синовете си по какъв начин да ритат футбол, по какъв начин да бъдат мъже и по какъв начин да обичат една жена. Именно за това съм се старала да подкрепям доста положителни взаимоотношения с татковците на децата си. Някой ще попитат, за какво сте се разделили с тях тогава...

- Какво ще им отговорите? - На мощ любовта не става. Тя е доста нежно, сензитивно нещо. Трябва ежедневна, даже ежечасова грижа, с цел да не я погубиш. Нито аз, нито моите сътрудници до тук сме съумели да я опазим между тях. В никакъв случай не плагиатствам виновността напълно на тях. В един спор има две страни, които носят отговорност за случилото се и за това то да се позволи по верния метод.

- Живяла ли сте в миналото в неистина? - Моят живот не може да бъде неистина. Никога! Някои хора до мен са ме упреквали, че съм лъгала, само че това е тяхна версия, не моя. Всеки има право да каже, каквото си желае, а пък хората могат да преценят на кого да имат вяра.

- Бащата на третия ви наследник – Владимир, постоянно ли вижда Алекс? - Да. Ето една от лъжите - Влади писа и приказва под дърво и камък, че не съм му давала да вижда детето. Няма такова нещо! През последния месец Алекс повече време е бил при него и баба си по бащина линия, в сравнение с при мен. Във всеки един миг съм им го давала. Макар, че Влади не го заслужава, тъй като ръси неистини по мой адрес. Противоречи си непрестанно. Уж нямало да приказва за майката на детето си, щял да споделя положително или нищо, а пък изсипва една торба мръсотия по мен и по трети лица по вестниците и зарежда жълтите издания със фотоси.

- Очаквахте ли такова държание от него? - Не. Никога не съм се сблъсквала с сходна ненавист, с такива целенасочени неистини и експанзия. Моята обич с първият и втория ми мъж е прераснала в едно положително съгласие, в това число и с техните настоящи половинки.

- Откога сте разграничени с Владимир? Посягал ли ви е? - От рождения ми ден - 2 октомври. Тогава той си разреши неприемливо поедение към непосредствен мой човек. Никога не ми е посягал.

- Съдът ли ще реши дали синът ви Алекс да остане при вас или при Влади? - Да, несъмнено. Влади пръв предяви своите искания. И аз ще постъпя по този начин. Страшна тъпота е, че се постанова. Но стига съм говорила по тази тематика. Не искам да се мърся, изказвайки се отрицателно за човек, с който съм била в продължение на 7 години. Да го върша, значи да храча по себе си.

- Има ли мъж в живота ви сега? - Тези неща не ги разясня в никакъв случай и по никакъв мотив. Ще кажа единствено, че нещата, които написа Владимир (за Анастас от Асеновград, млад бонвиван, с който Кали надали не имала връзки – б. р.), са страшни тъпотии. Но даже и да се е появил мъж в живота ми, не е закононарушение. Та аз съм свободна жена към този момент 6 месеца и е напълно обикновено, в случай че реша, да имам човек до себе си.

- Някога в живота си била ли сте комерсиална жена? - Не бих предала сърцето, любовта и тялото си за пари. Но, несъмнено, че избирам индивидът до мен да е сполучлив и състоятелен, да има опция да се грижи за фамилията си. За мен мъж, който не печели добре, е търтей и дръвник. Нормално е да предпочиташ да бъдеш с някой интелигентен, нали? Е, има и мъже, на които просто са им се случили нещата, отнякъде им се е изсипало…

- Помагала ли сте финансово на мъж, с който сте била във връзка? - Винаги съм била финансова поддръжка на мъжете до мен, от позиция на това, че не съм им ровила в джобовете. Аз сама си се устоявам, заплащам си сметките, закупувам си всичко. Дори един от тях, без да загатвам кой тъкмо, ми е казвал: „ Хайде в този момент, носи си следствията, като се правиш на мъж! ”.

- От по кое време сте мъжко момиче? - Не съм била и няма да бъда. Жена съм си отвред – мощна, борбена, почтена и смела. Мъжете има доста да драпат, с цел да създадат това, което върша аз.

- Как сте със здравето? - Много добре, даже чудесно. Спортувам всеки ден. Намирам време да подкрепям тялото си във форма. За страдание българската аудитория слуша артистите на първо място с очите (смее се). Много ми се желае някой ден да стигнем равнището на гърците и сърбите, които ценят надарените реализатори, даже в случай че са сбръчкани. На този стадий това у нас се случва единствено във връзка с единици - Лили Иванова, Васил Найденов и Слави Трифонов.

- Майка ви по какъв начин е? А синовете ви по какъв начин я карат? - Добре е мама. Чудесна е, постоянно е компактно до мен и доста ми оказва помощ. Окей сме всички. Големият ми наследник от ден на ден и повече се отлюспва от мен. Върви по негов независим път като един същински мъж, какъвто постоянно съм желала да го видя. Здрав, огромен, пораснал и виновен! Има си другарка и все по-малко е с майка си. Но аз не съм ревностна. Далеч съм от дамите, които споделят на синовете си какво да вършат и коя да обичат, по какъв начин да си изживяват щастието. Която и госпожица да докара някое от децата ми, ще бъда и нейна майка. Радвам се на всичко, което ми сервира животът. Едното са уроци, другото - награди.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР