kaldata.comФилмът Матрицата“ празнува двадесетата си годишнина в началото на септември.

...
kaldata.comФилмът Матрицата“ празнува двадесетата си годишнина в началото на септември.
Коментари Харесай

За годишнината си „Матрицата“ се завръща по кината. Какво ще бъде променено?

kaldata.com

Филмът „ Матрицата “ чества двадесетата си годишнина при започване на септември. По този мотив кината Dolby Cinema ще пуснат изключителна прожекция. Затова „ Матрицата “ ще бъде още по-усъвършенствана, с цел да отговори на високите стандарти на марката Dolby Cinema. Това значи по-високо качество на видеото и звука, на първо място.

Dolby Cinema  предлага комбиниране на Dolby Atmos сърраунд тон, който се простира на цели 128 представителя в залата, с Dolby Vision за вграждане на HDR технологията и повишение на динамичния контрастност на кино лентата. Екраните на Dolby Cinema оферират съответствие в контраста 1,000,000:1 в съпоставяне със общоприетите киносалони, които доближават най-много 8,000:1. Сама по себе си „ Матрицата “ е минала през цялостна образна преправка. Все още не е ясно дали продуцентите са добавили спомагателни фрагменти във кино лентата. Едно обаче е несъмнено – сцената, в която Нео заляга под патроните, в никакъв случай няма да бъде по-вълнуваща.

Уви, прожекциите ще се състоят за момента единствено в кината на AMC в Съединени американски щати за една седмица, започвайки от 30-ти август. Пък и даже и да дебютира в Европа, ще бъдем принудени да вървим най-малко до Австрия, с цел да посетим лицензираните от Dolby Cinema театри. А прекарването е премиум – билетите сега се продават на цени от $21. Но за филм, събрал вниманието на света през предишния век и спечелил четири награди Оскар, това си коства.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР