„Каквото сабя покаже в политически аспект“.Това заяви вътрешният министър Бойко

...
„Каквото сабя покаже в политически аспект“.Това заяви вътрешният министър Бойко
Коментари Харесай

Бойко Рашков за шефския пост в КПКОНПИ: Каквото сабя покаже. Това е предизвикателство!

„ Каквото сабя покаже в политически аспект “.

Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков пред БТВ за възможното му назначение на нов началник на Антикорупционната комисия.

Нека се задвижи процедурата, а освен да слушаме планове за КПКОНПИ, настоя Рашков, който дефинира предлагания му шефски пост като предизвикателство.

„ Аз не знам този младеж от кое място си ги измисля тези неща, които стартира в общественото пространство, само че прави неприятно усещане неговата некомпетентност “, това разяснява министърът на вътрешните работи Бойко Рашков, във връзка изнесеното от депутата от Има Такъв Народ Станислав Балабанов, че министър председателят декларирал, че Рашков не можел да се оправи с промяната в Министерство на вътрешните работи и нямал храброст да редуцира 7000 души.

„ Освободени от работа са към 2000 души за 6 месеца. Повечето от тях са с надхвърлили с няколко години пенсионната възраст и тук няма никакъв спор. Предстои да бъдат съкратени не повече още 2000 души “, изясни вътрешният министър.

За мистериозния аероплан, кацнал сред Шумен и Търговище, Рашков съобщи, че самолетът е доловен по пътя му от Литва, през Полша, Унгария, Румъния и България, която се оказала крайната му дестинация. Самолетът не се е подчинил на военновъздушните сили на унгарските управляващи и всичко е станало като на филм – летците се качили на самолета и са отпътували в незнайна посока, разяснява Рашков. Има формирано досъдебно произвеждане по случая. Рашков има информация, която ще се даде на държавното обвиняване. Нека изчакаме следствието и тогава да дадем достоверна информация, посочи министърът, който се въздържа да каже какъв брой души са пътували в самолета. Има съображение да се счита, че хората от мистериозния полет са направили закононарушение. Рашков увери, че няма съображение за терзания.

Бойко Рашков няма информация Таки да е обвързван с лабораторията на българо-турската граница. Той се надява още в къси периоди следствието за Автомагистрала „ Хемус “ да завърши. Министерство на регионалното развитие не е направило нито една стъпка да сезира съда за инхаус договорите, подписаните все още, когато държавното управление е било ръководено от Бойко Борисов. Строителният пазар у нас е завзет от строителните компании, близки до предходната власт, уточни още Рашков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР