Каквото е имало да се случва с Международен панаир Пловдив,

...
Каквото е имало да се случва с Международен панаир Пловдив,
Коментари Харесай

Зико: Няма смисъл да обжалвам решението за Панаира. Гарантирам, че няма да бъде застроен

Каквото е имало да се случва с Международен панаир " Пловдив ", се е случило още през 2006 година Това сподели в ефира на " Добро утро, Европа “ по Euronews Bulgaria кметът на Пловдив Здравко Димитров запитан за пропуща на общината да апелира правосъдното решение, с което сдружението на предприемача Георги Гергов закупи каузи на варненската община.

" В момента има хора в Народното събрание, които, в случай че нямат къса памет, ще си спомнят какво се е случило. Това продължи и през 2014 година, както и през 2016 година Аз давам отговор за интервала, в който аз съм управлявал. Обжалвах два пъти решение на Общинския съвет, две сесии не се състояха. Макар и в болничен, аз бях там, само че те не се състояха. Окръжен съд в Пловдив взе решение и отпаднаха първа и трета точка на общински съветници тъкмо в тази му част и одобри предлагането да се впишат акциите и да бъде вписано в Търговския указател ", сподели той.

Димитров сподели, че се преценява със съда и след разбор от страна на екипа му са решили, че няма смисъл да се апелира в по-горна инстанция, защото по думите му решението ще бъде същото.

" В предишния парламент ни викаха с екипа ми в комисии, аз нямам от како да се срамя и да се опасявам, в случай че отново ни извикат на чуване – ще отидем, сподели още той.

" Гарантирам, че това, което се приказва в общественото пространство, че Панаира ще бъде застроен, няма по какъв начин да стане. Дори чувам, че желаят да го вършат монумент на културата, дано стане монумент на културата. Той няма да бъде застроен и няма да бъде променено предназначението му ", добави той.

Кметът сподели още, че държи тези, които се изричат по проблема, да приказват с съответни данни и обстоятелства, а не да пускат " фитили в общественото пространство ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР