Какво значи думата озаптете? Не може да бъде озаптен българският

...
Какво значи думата озаптете? Не може да бъде озаптен българският
Коментари Харесай

ГЕРБ срещу президента: Да спре военната реторика, отиваме на гражданска война

Какво значи думата " озаптете "? Не може да бъде озаптен българският парламент. Когато Народното събрание не приказва, демокрацията не работи – отиваме на революция. Никой няма право да не разрешава на Народното събрание да приказва. Разбирам, че президентът е боен, само че той трябваше да остави униформата в дрешника – мъчно му е да слуша непознато мнение . Нима президентът желае оня парламент, в който депутатите идваха един път на шест месеца? Този проливен дъжд от думи изстреля зам.-председателят и народен представител от ГЕРБ Цвета Караянчева, която изиска президентът Румен Радев да спре " военната изразителност ".
Караянчева разяснява Радев поради вчерашното му изявление, че Бойко Борисов губи надзор над партията си и беквокалите му пеели все по-фалшиво за модернизацията на армията. Радев добави и, че не вижда смисъл от диалог с Борисов за " Грипените ". Това провокира реакция от страна на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, който съпостави Румен Радев с Ким Чен Ун и дефинира метода му като севернокорейски .
Какво значи беквокали – засегнатост или комплимент е това към нас, беквокалите допълват главния вокал и способстват за представянето му. Беквокал беше Азис на Мариана Попова на Евровизия – в случай че президентът не знае кой е Азис, да пита първата дама , насочи отпратка към първото изявление на Десислава Радева пред българска медия Цвета Караянчева.
Искаме да водим разговор с президента, той е и моят президент, смекчи тона Караянчева, съгласно която Радев " не може да припява на Българска социалистическа партия " . Парламентарна република сме, дали своят вот сме разпоредбите за избор на изтребители и имаме по всяко едно време да проверим какво става, добави зам.-председателят на Народното събрание. Не живеем в Северна Корея, с цел да ни споделя някой какво да вършим – питала съм и Борисов, и Цветанов, когато би трябвало , сподели Караянчева пред Нова телевизия.
Оставката на Делян Добрев
Делян е извънредно почтен и честен човек, огромен експерт. Подкрепата ни за него е „ извънредно спонтанна”, изясни Караянчева, която видя поддръжка за Добрев и отвън ГЕРБ – " и от синдикати, и от съдружни сътрудници ". И даде обещание да не гласоподава оставката на Добрев в Народното събрание . Очаква се той да я подава през днешния ден (3 октомври).
Четири дни се занимаваме с Хасково, а всичко, което се случва в страната и демонстрира, че тя върви, отива на назад във времето, излезе от думите на Караянчева. Тя атакува депутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева и изиска да извади " схемичка " и като тази в Каварна”.
Същевременно Александър Методиев, притежател на компания " Радиовижън Плюс ", упрекна Йончева в неистина – тъй като твърди, че не е употребила държавни средства за изработката на журналистическите си репортажи и филми. Той съобщи, че компанията е подписала контракт с починалия основен изпълнителен шеф на Българска национална телевизия Хачо Бояджиев да покрива разноските по филмите на Йончева, а в подмяна е получавала рекламно време. Това е естествена скица, сподели Методиев, само че видя в това корист в законите на страната, тъй като Йончева получавала заплата от 600-700 лв. по това време, а продуктът ѝ коствал 6-7000 лв.. Не става въпрос за облагодетелстване – става въпрос дали госпожа Йончева е получавала държавни пари. Тя получаваше държавни пари през нас, т.е. през външна компания, като Българска национална телевизия ни покриваше разхода. Става въпрос за 4-5000 лв. , посочи представителят на " Радиовижън Плюс ".
Не може да кажеш, че не получаваш държавни пари – като правиш филм за сомалийските пирати или вземаш пари от тях, или получаваш от страната, тъй като си другарка с един от най-влиятелните държавни мъже (бел. ред. – Сергей Станишев). Филм без пари не се прави, посочи Методиев.
Елена Йончева пък сподели, че не познава Методиев и препрати към неоправдателна присъда в Италия, обвързвана с Методиев. Осъдиха италиански продуцент, с който съм работил, само че нямам нищо общо с съответния случай, отвърна Александър Методиев.
При това състояние би трябвало ли да имаме вяра на човек като Йончева, който лъже, че не е получавала държавни пари и че не познава господин Методиев, приключи Караянчева. И изрази твърда увереност, че със абсурда с Делян Добрев Българска социалистическа партия желае да влезе през задния вход в Община Хасково.
Иначе в Хасково ситуацията остава напрегната. Местното управление, което изиска оставката на кмета Добри Беливанов, го предложения на диалог, само че той не участва. На този стадий той приказва с тях главно през медиите. " Ние ставаме действителна съпротива на Беливанов. Основните обвинявания против него са бездействието, което имаше към отделите ". Това съобщи пред Българска национална телевизия Митко Петров, общинският консултант от ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР