Какво забелязват мъжете най-напред в една жена? Ето някои от

...
Какво забелязват мъжете най-напред в една жена? Ето някои от
Коментари Харесай

Девет неща, които мъжете виждат най-напред в жената

Какво виждат мъжете на първо време в една жена? Ето някои от най-интересните и даже изненадващи неща, които мъжете първо гледат в дамата.

1. УСМИВКАТА
Една усмихната жена е доста по-привлекателна и “подканваща ” за връзка. Тя изпраща сигнали за благополучие и оптимизъм. Много по-лесно е да започнеш диалог с усмихната жена. Освен това, мъжете се усещат доста по-уверени и мъжествени в нейната компания. Усмивката предизвика положителни реакции. Усмихвайте се колкото може повече. Внимавайте, обаче усмивката ви да не е изкуствена. 

2. ОЧИТЕ
Очите са прозорец към душата. Те споделят доста повече за индивида от думите. Лесно можеш да откриеш дали някой лъже, в случай че го гледаш в очите. Очите са същински магнит, който притегля интерес в другите. Проучване сочи, че 70% от мъжете гледат на първо време очите в една жена, а по-късно всичко останало. 

3. КОСАТА
Красивата и здрава коса елементарно притегля мъжете. Повярвайте, всички часове, прекарани във фризьорския салон, не са на вятъра. Повечето момчета считат, че стилната, здрава, лъскава коса е знак на здраве и младост. И си мечтаят да бъдат с жена с естествена, мека и прелестно ухаеща коса. Да, доста дами избират екстравагантни прически с искрящи цветове, само че това по-скоро плаши мъжете. Каквато и прическа и цвят да изберете, уверете се, че ви подхождат на лицето и най-много на характера.  

4. ФИГУРАТА
Фигурата е едно от първите неща, което притегля мъжете. Да, звучи банално, само че има логичност. Сигурно сте чували, че множеството мъже избират дами със заоблени форми и извивки. Мит е, че слабите дами са по-харесвани. Ако гладувате до пристъп, с цел да отслабнете, може да си отдъхнете с облекчение. Спрете диетите! Мъжете избират дами със здрав тип, а не изтощени от диети. 

5. БЮСТ
Сигурно мислите, че това е първото нещо, в което мъжете вперват взор. Но грешите: мъжете не са толкоз повърхности, за каквито от време на време ги мислим. Повечето изследвания сочат, че мъжете виждат бюста едвам след усмивката и очите. Гърдите нормално се свързват със знак на младост и плодовитост, по тази причина инстинктивно мъжките погледи се насочват натам. Разбира се, усетите се разграничават. Не се тормозете от бюста си. Просто носете уместно долни дрехи и постоянно правете физически извършения.

6. ФАЛШ
Ако носите изкуствени мигли и екстравагантни нокти, мъжът незабавно го вижда. За множеството мъже това значи доста време за поддържане на външен тип и големи разноски. Макар изкуствените мигли притеглят вниманието, надали ще му харесат. Ако желаете да привлечете вниманието на момче, което харесвате, бъдете естествена. 

7. КРАКА
Едва ли това е изненада. Да, мъжете харесват стройни крайници. Обичат да следят през лятото краката на дамите в къси поли и къси панталони. Харесва им да гледат по какъв начин дамите кръстосват крайници и се възхищават на коленете им. Въпреки известния стандарт за стройните крайници, мъжете избират дами със здрави бедра. Това е знак за плодовитост и женственост. Ако нямате дълги и стройни крайници, не се тревожете. Грижете се за тях вярно и мъжът безусловно ще ги забележи. 

8.КОЖА
Да, цветът и типът на кожата на дамата не остават незабелязани. Мъжете считат, че жена с кожа със здрав тип е здрава и може да сътвори крепко потомство.

9. СТИЛ НА ОБЛИЧАНЕ
Повечето мъже харесват дами с типичен облекла пред тези, които демонстрират прекомерно доста плът. Мъжът избират да има тайнственост в дамата повече в сравнение с да вижда всичките й секрети. Стилът приказва доста за дамата. Същото важи за парфюма и грима. Разкриват вашата убеденост, начин на живот и отношение към живота. Мъжете може да не се интересуват от мода, само че виждат стила.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР