Какво се случва, когато попитате най-големи експерти по любов, връзки

...
Какво се случва, когато попитате най-големи експерти по любов, връзки
Коментари Харесай

Майсторе, кажи! Как да правим секс като истински професионалист

Какво се случва, когато попитате най-големи специалисти по обич, връзки и секс в света за техните обичани препоръки и трикове по какъв начин да вършиме по-добър секс?
Получавате доста потребна информация за това по какъв начин да вършиме освен по-добър секс, само че и имате най-хубавия секс, който въобще сте преживявали в миналото.

1. Фокусирайте се върху самоудоволствието
„ Опитайте се да извършите автосекса приоритет за един месец. Поставете си за цел да разширите своя репертоар за независим секс. Научете се сами да изпитвате оргазъм. Разберете защо е гладно тялото ви. “
- Ейнджъл Сноу, секс треньор и секс възпитател

2. Използвайте възприятието си за досег
„ Основата на секса е докосването, само че множеството от нас в никакъв случай не се научават по какъв начин да употребяват ръцете си, с цел да доставят наслаждение. Отделете време, с цел да овладеете уменията за масаж и еротично допиране и ще отключите доста повече наслаждение. Ръцете са най-хубавата сексиграчка, изобретявана в миналото, на която даже няма потребност да сменяте батериите! "
- Крис, Механика на удоволствието

3. Задавайте въпроси по отношение на желанията
„ Да бъдеш страховит в леглото, се научава посредством процедура, упътвания, превръщане на внимание на звуците и придвижванията на момчетата. Не сте сигурни дали сте положителни? Задавайте въпроси като „ Какво най-вече ти хареса? “ или „ Харесва ли ти повече, когато употребявам и ръцете си, или единствено устата си? “ Но не питайте мъжа по какъв начин сте се справили по време или незабавно след секс. Вместо това попитайте няколко часа по-късно, на място, където и двамата се чувствате спокойни, отворени и заинтригувани от общуването. "
— Лоръл Хаус, създател и треньор по интернационалните запознанства

4. Кажете " Да! "
„ Вместо да измисляте извинения за какво не желаете да вършиме секс с колегата си, да измисляте аргументи за какво не желаете да опитате нещо ново като ролева игра или лека фолма на садо-мазо и да отричате личните си мечти, какво ще стане, в случай че просто сподели „ да “ и си позволите да бъдете отворени към прекарването? Отварянето на себе си към опциите ви разрешава да се свържете по-дълбоко с колегата си и със личните си стремежи. "
— Дебра Маус, създател и лайф треньор

5. Спомнете си златното предписание за по-добрия секс: „ Първо дамите “
„ Препоръчвам на мъжете постоянно да довеждате партньорката си до оргазъм преди навлизане. Тази тактика отстранява натиска от неговото показване, прави половия акт доста по-приятен и подсигурява, че и двамата се чувствате удовлетворени всякога! “
— Крис, Механика на удоволствието

6. Свържете се на няколко равнища по време на секс
" Страхотният секс е доста повече от физически акт. Когато вие и вашият сътрудник сте свързани на доста равнища като умствено, прочувствено и духовно, вашият полов живот ще бъде даже по-добър, в сравнение с бихте могли да си визиите. "
— Джанет Онг Цимерман, треньор по взаимоотношения и съавтор на „ Сексуални секрети на един апетитен любовен живот “

7. Използвайте устата си по повече от един метод
„ Мръсни приказки. Това неотложно ще промени половия ви живот. Трябва да накарате мъжа си също да стартира да приказва. Всъщност той би трябвало да покрие 95 %. Как да го накараш да си отвори устата? Задайте образец. Вие започнете първи. Добавянето на мръсни приказки към половата си рутина ще ви разреши да постигнете оргазъм по-дълъг, по-силен и по повече пъти! "
— Лоръл Хаус, създател и треньор по интернационалните запознанства

8. Фокусирайте се върху възприятието и удоволствието по време на секс
„ Твърде постоянно дамите се тревожат по какъв начин наподобяват в леглото. Препоръчваме да се концентрирайте върху вашите чувства. Затворете очи, потопете се в акта и обърнете внимание на чувствата. След като разберете какъв брой наслаждение е способно да изпита тялото ви, вашето себеуважение ще се изстреля до покрива! "
— Крис, Механика на удоволствието

9. За по-добър секс възбудете всички сетива
Докосване: сатенени чаршафи, гладка кожа. Миризма: свещи, масла. Вкус: покрити с шоколад ягоди, шампанско. Визия: вие в секси долни дрехи. Звук: релаксираща, секси музика. "
— Лора Андерсен

10. Ентусиазмът и нетърпението са дълъг път
„ Нищо не е по-секси за мъжа от партньорка, която е въодушевена и нетърпелива да тества нови неща в спалнята. Така че говорете мръсно, поемете водеща роля понякога, инициирайте секс и бъдете първатат, която ще предложи нова позиция. "
— Шон Джеймсън, сексексперт и създател на „ Библията на неприятното момиче ”
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР