Какво се случва, когато един от най-емблематичните комедианти на всички

...
Какво се случва, когато един от най-емблематичните комедианти на всички
Коментари Харесай

Джим Кери и най-бързият таралеж мерят сили и хитрост в „Соник: Филмът“ (СНИМКИ)

Какво се случва, когато един от най-емблематичните комедианти на всички времена се изправи против обичан воин от детските компютърни игри? Случва се „ Соник: Филмът “.

Приключенската продукция ни среща с нови облици, които се появяват в живота на доброжелателния наследник воин и го обръщат с главата надолу.

Нови истински независими плакати на основните герои ще зарадват всички фенове на кино лентата, въодушевен от една от най-популярните поредици компютърни игри на всички времена - Sonic the Hedgehog на SEGA. Сред тях са Джеймс Марсдън, който се трансформира в страж на готиния таралеж, получавайки прозвището Царят на поничките, както и неговата прелестна половинка Мади, в чиято роля влиза Тика Съмптър.

Останалите плакати са отредени на неподражаемия Джим Кери и, несъмнено, „ звездата “ на продукцията – неповторимият Соник.

Соник попада на мушката на безкомпромисния лекар Роботник (Джим Кери), прочут и нахален академик.

Неговата невероятна заложба да бъде пъклен бърз и с помощта на нечовешката скорост, която развива, да се оправя с безчет обстановки, се трансформира в новата научна упоритост на безскрупулния академик.

Колко обрати и трагични решения ще настъпят и дали Соник в действителност има място на Земята, ще разберем напълно скоро и то…по най-бързия метод.

Режисьор на „ Соник: Филмът “ е Джеф Фаулър, а сюжетът е дело на Патрик Кейси, Джош Милър и Орен Узиел. Историята е на Патрик Кейси и Джош Милър.

Продуценти са Нийл Х. Мориц, Тору Накахара и Такеши Ито.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР