Какво се случва? Емили Тротинентката стана топ онлайн звезда и

...
Какво се случва? Емили Тротинентката стана топ онлайн звезда и
Коментари Харесай

Тотален обрат: Тихомир заряза Емили Тротинетката и се върна при бившия си?

Какво се случва? Емили Тротинентката стана топ онлайн звезда и инфлуенсърка. На Емили е отдадена ария, деца, водачи и възрастни я снимат по молове, тротоари и разрушени софийски булеварди. 

Емили е на върха на славата си, само че Тихомир, нейната половинка, разгласява една доста, доста странна фотография в своя Instagram.

Виж още: Огнена и по-слаба от всеки път: Яница от " Един за различен " се преобрази 

 

На въпросното фото, направено по време на ТВ изявление преди години, Тишо е дружно с някогашния си Стамбини. Някои от вас може да не си спомнят, само че славата на Стамбини избухна преди много време във Vbox7, когато правеше скандално наличие. Към фотографията Тихомир е написал " Обичам те ". В мненията почитатели на Тишо се чудят какво се случва. " Заедно ли сте още веднъж? ", " Как може да зарежеш нашата звезда? Не те ли е позор? ", " Ами Емили? ", питат гневни почитатели на Тихомир. 

Виж още: Бях при доктора на известните и се оказа... секс Бог 

Той по този начин и не дава отговор на въпросите. Не е ясно дали любовта сред Тишо и Стамбини отново е загоряла, само че ние подозираме, че двамата са просто другари. Наскоро Емили е работила със Стамбини по нов план, който се назовава " Личности ". Фенове на Емили и Тишо, бъдете спокойни, тъй като двамата са си към момента дружно и влюбени.

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР