Какво се случи до този час? Затягане на контрола по границите,

...
Какво се случи до този час?
Затягане на контрола по границите,
Коментари Харесай

Повечето мислят, че 47-ото НС няма да издържи дълго, показва Podcast анкета

Какво се случи до този час?

Затягане на контрола по границите, отбягване на местата с доста хора и носене на маски - това предложи проф. Тодор Кантарджиев като ограничения против новия вид на Коронавирус, който все още не е открит у нас.

До дни изписват от «Пирогов " останалите потърпевши от тежката злополука на " Струма ". Ще ги транспортират в родината им с коли за спешна помощ, изпратени от Северна Македония.

Лидерски срещи сред четирите обединения, договарящи за съдружно държавно управление, се чакат през днешния ден и на следващия ден. Засега има две имена за министри - Асен Василев и Бойко Рашков, твърди изданието " 24 часа ".

" Невъзможно е коалиция с Демократична България и Българска социалистическа партия да издържи 4 години " - това е един от мненията ви по тематиката ни през днешния ден, която е обвързвана с въпроса: Очаквате ли цялостен мандат за новото Народно заседание?. Още забавни отзиви ще чуете в края на подкаст новините.

Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Очаквате ли цялостен мандат за новото Народно заседание? "

До този миг превес имат отговорите " Не ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.

 Снимка: Dir.bg
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР