Какво се случи до този час? Според изследване на КНСБ: Със

...
Какво се случи до този час?
Според изследване на КНСБ: Със
Коментари Харесай

Разрив между Дондуков 1 и 2 не се очаква според Podcast слушателите

Какво се случи до този час?

Според проучване на КНСБ: Със 181 лв. е поскъпнала издръжката на живот за тричленно домакинство в границите на година. Близо 1500 лв. бруто би трябвало да получава човек, с цел да изхранва семейство.

Близо 1000 американски военни идват в Румъния до дни. Министърът на защитата съобщи, че по този начин се извършва искане на страната му за увеличение на силите в Източния фланг.

Новак Джокович не е нарушил Коронавирус разпоредбите в Сърбия, демонстрира следствието на локалната прокуратура.

" Има ли раздор сред машата и горещите въглени? Все нещо би трябвало да ги извади от огъня! " - това е единствено един от знаковите мнения по днешния ни въпрос: " Очаквате ли политически раздор сред президент и министър председател? " Кои други ваши мнения ни впечатлиха, ще чуете в края на Podcast новините:



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

" Очаквате ли политически раздор сред президент и министър председател? " - това ви питаме през днешния ден след демонстрираната от Кирил Петков равноправност и рецензиите от страна на президента и представители на неговия екип към дейностите на държавното управление.

Към този миг лек превес имат отговорите " Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по тематиката очаквайте във вечерния новинарски Podcast тъкмо в 18 часа.



Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР