Какво се получава, когато съчетаем невероятен кадифен глас, магнетично излъчване,

...
Какво се получава, когато съчетаем невероятен кадифен глас, магнетично излъчване,
Коментари Харесай

Шеметната IMANY плени София с виолончело и танц

Какво се получава, когато съвместим необикновен кадифен глас, магнетично лъчение, артистичност и образни резултати с инструмента, който има най-близка до човешкия организъм осцилация, освен това не един, а осем на брой виолончела, крайният резултат е VOODOO CELLO.

Френската поп-соул певица IMANY зашемети за следващ път българската аудитория с театрално-музикален театър на 2 юни в Зала 1 на НДК, където показа последния си албум VOODOO CELLO, в който певицата залага само на своя глас под съпровода на осем виолончела, съобщи кореспондент на БГНЕС.

С огромно неспокойствие, певицата показа от сцената целия си артистичен път от ранна детска възраст до през днешния ден, като стартира с думите „ липсвахте ми “ и че концертите в София са доста специфични за нея.

Тя назовава този албум, моето трето дете. С огромно неспокойствие споделя за плана, чието раждане е лишило 10 години, изпълнени с значително премеждия и компликации, с цел да се появи на сцената в този момент и да омагьосва фенове и слушатели като една същинска вуду жрица.

За първи път виолончелисти стават от столовете си, с цел да свирят прави, да се движат по сцената и да танцуват, в комбиниране с дълбокия и омайващ глас на IMANY.

Последният подарък за присъстващите бяха двата шлагера " Don’t Be So Shy " и " You Will Never Know ", които изпя на бис и сподели на публиката, до идващия път. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР