Какво се крие в подсъзнанието ви? Психологическите тестове помагат да

...
Какво се крие в подсъзнанието ви? Психологическите тестове помагат да
Коментари Харесай

ТЕСТ: Изберете символ и надникнете в подсъзнанието си

Какво се крие в подсъзнанието ви? Психологическите проби оказват помощ да разкриете част от вашето подсъзнание – нещо, до което по принцип човек няма достъп елементарно.

Никога не може да разберем изцяло какво се крие в дълбините на нашето подсъзнание. Анализирането на сънищата е метод, посредством който подсъзнанието може да бъде разгадано. Самият развой обаче е доста сложен и надали може да бъде осъществен без намесата на експерт. И въпреки цялостното знание за подсъзнанието да е невероятно, това не значи, че човек би трябвало да се откаже от концепцията да се опознава по-добре.
Изберете един от знаците на картинката и разберете повече за себе си:
 Добави изложение
Сърце
Обичате да живеете във приказен свят и мечтаете за съвършената обич. Символът на сърцето може да подсказва, че имате усложнения да изразявате своите страсти. Вместо да споделяте същинските си усеща, се надявате другите да се досетят какво криете в себе си. Това обаче основава преграда, поради която се чувствате самотни.
Купата
Купата е знак на горделивост, както и че вие самите сте конкурентно настроени. Не понасяте елементарно неуспехите и имате податливост да обвинявате другите за тях. Чувствате, че имате предимство над останалите и че като че ли не могат да ви се случат отрицателни неща. Трудно ви е да се отпуснете, тъй като постоянно желаете да сте на върха.
Сълзата
Този знак подсказва за отрицателни страсти и контузия. Също по този начин е обвързван с горест и тревога. Страхувате се от живота, от нещата, които могат да ви се случат. Никога не можете да бъдете изцяло щастливи, тъй като имате хиляди терзания в себе си. Може би се чувствате самотни, тъй като нямате непосредствен човек, на който да споделите проблемите си. Понякога се чувствате и неразбрани.

 Добави изложение
Птицата
Птицата символизира свободата и откъсването от проблемите. Понякога ви се желае да „ полетите “ и да оставите всичко зад тила си. Мечтаете за нехаен и свободен живот, само че към този момент знаете, че няма по какъв начин да го получите. Изборът на признака птица може да значи също идни благоприятни условия и превъзмогване на бариерите.
Пясъчен часовник
Пясъчният часовник е явен знак на времето, което е отминало – концепция, която явно ви преследва. Живеете в предишното, в спомените и в това, което ви липсва. Мислите си, че бъдещето в никакъв случай няма по какъв начин да бъде толкоз хубаво, колкото предишното. Пясъчният часовник също по този начин може да демонстрира, че сте заседнали в някоя област от живота си.
Пеперуда
Пеперудата е красиво, само че ефимерно творение. Пеперудата подсказва, че се тревожите прекалено много за материалните неща, външния си тип и благосъстоянието. От друга страна пеперудата като знак на метаморфозата може да значи, че сте подготвени за смяна в живота си. Вие сте изобретателни и с въображение, само че може би нямате смелостта да осъществите концепциите си.

 Добави изложение
Пъзел
Парчето от пъзел демонстрира, че вие постоянно имате потребност от решение на проблеми. От време на време се чувствате разочаровани и мечтаете за по-добър живот. Имате необяснимото чувство, че като че ли нещо ви липсва или нещо не е приключено. Може би просто би трябвало да се задоволите с това, което имате и да бъдете признателни за него.
Ключ
Ключът е знак на нещо прикрито в загадка. Вие не показвате изцяло пред света кой сте или какво чувствате. От друга страна изборът на ключа може да значи, че затваряте цикъл от живота си и ви чакат нови благоприятни условия. Може би ще решите проблем, който сте желали да разрешите отдавна.

Вижте още:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР