Какво разбрахме от бТВ и Мария Цънцарова: - Около Делян

...
Какво разбрахме от бТВ и Мария Цънцарова: - Около Делян
Коментари Харесай

Паунова: Какво разбрахме от Цънцарова за фирмите около Пеевски?

" Какво разбрахме от бТВ и Мария Цънцарова:
- Около Делян Пеевски има кръг от компании. От тях една е строителна. (Интересно е коя е тая компания и дали печели публични поръчки - ей по този начин както е неофициално от кръг на Пеевски), във Facebook.
 Заради Бобокови: Плащания, свързвани с Пеевски, ще проверява Сенатът на Съединени американски щати Заради Бобокови: Плащания, свързвани с Пеевски, ще проверява Сенатът на Съединени американски щати
" В момента Комисията за вътрешна сигурност на Сената на Съединени американски щати проверява опита на Пеевски да прикрие противозаконни заплащания от медиатори, за...
" - Борисов не обича да губи. А тия дето играят с него не споделят (не, недали имат гръбнак - няма потребност от подобен въпрос) дали го оставят да печели. (това приказва доста и за Борисов и за тия, които му уплътняват свободното време).
- Редови член на ГЕРБ, който е началник на телевизия, води политици при премиера и участва на срещи “на високо равнище ”. (като прибавим това към кръга компании към Пеевски - имаме ли опция за осъществяване на поръчки?)
Ех, че хубаво е Мария Цънцарова да води изявление.`
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР