Какво работи Илияна Йотова? За какво й плащаме заплатата? За

...
Какво работи Илияна Йотова? За какво й плащаме заплатата? За
Коментари Харесай

Юлиана Методиева: Какво работи Илияна Йотова? За какво й плащаме заплатата?

Какво работи Илияна Йотова? За какво й плащаме заплатата?

За публицистично шоу на тематика вижте какъв брой е добър президентът Румен Радев? Или за коригиране на вредите по президентския му имидж, самонанесени от прекомерната семплост на Радев и безбройните му външнополитически провали!

Гафовете на Радев са като трансатлантическия океан. Никой към този момент не може да го избави. Най-малко една някогашна говорителка от Българска национална телевизия!

По Конституция, Йотова има стеснен мандат. Може да възвръща българско поданство или да лишава от него. Най-вдъхновяващият дълг на вицето обаче, е да упражнява правото на опрощение. За задачата има разполагаем цяла Комисия по помилванията. Бюджетът на чиновниците, обитаващи офисите на Президентството в нея по никакъв начин не е дребен. Разбира се, в случай че си вършеха работата. Иначе, жалко че се троши държавна пара.

Колко индивида за опрощение предложи на Румен Радев госпожа Йотова? До декември предходната година цифрата е скромна. Въпреки, че има много наказани с тежки болести и пандизът ще се трансформира в гроб за тях. Е, вицепрезидентката „ помилва “ трагичната кметица на Младост от Сливенския затвор, само че царският й жест мирише отвред на популизъм. С други думи, помилвана е жертвата на правораздаването на Иван Гешев. А нали знаете, че Гешев е трансфорат в козел опущения!

Ако вицепрезидентката Илияна Йотова пуска интриги към визитата на Володимир Зеленски с подправени въпроси какъв брой оръжия е договорил с България, значи е настанала огромна морална деградация и пустота на Дондуков 2! Но има съществени знаци в общественото пространство, че когато вицето на Радев вземе думата пред медиите, настъпва грамадна досада и досада. Освен несъмнено, чувството за още една солидна заплата, която отива напразно.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР