Какво по-романтично изживяване от пътуване в Италия? И то с

...
Какво по-романтично изживяване от пътуване в Италия? И то с
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл на романтично пътуване

Какво по-романтично преживяване от пътешестване в Италия? И то с кола измежду слънчева Тоскана, когато лятото е към края си, а есента настава с най-топлите си цветове.

В неделя Джъстин Тимбърлейк показа видео в инстаграм от европейската почивка със брачната половинка си Джесика Бийл. Двамата очевидно се любуват на пътуването си с кабриолет измежду пасторалната провинция – косата на Бийл се развява от вятъра, до момента в който споделя на камерата “Ciao”, а Джъстин ѝ дава отговор с “Ciao bella” и “Arrivederci” за край.

View this post on Instagram
Tuscan Drip: Seconda Parte

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Sep 15, 2019 at 5:17am PDT

В персоналния си инстаграм профил пък Бийл показа на стори, че двамата са се отдали и на малко пекарство, до момента в който са в града: „ Лавандула от градината и бишкотите, които направихме “ , написа актрисата върху фотографията с чаша чай и домашно изпечените сладки.

Джъстин и Джесика не за първи път подхващат такова сантиментално странствуване с кола из италианската провинция. Под видеото от неделя Тимбърлейк написа “Tuscan Drip: Seconda Parte” („ Тосканско странствуване: част втора “), а първата беше предишния септември, когато двойката показа сходни видеоклипове от ваканцията си на фона на песента “That’s Amore” на Дийн Мартин.

View this post on Instagram
I cherish those cheeks and everything else about you, baby.

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on Feb 14, 2019 at 7:14pm PST

Италия очевидно е уязвимост и на двамата, защото на 19 октомври 2012 година подписват брак в Пулия , а настоящето им сантиментално странствуване идва таман в точния момент за седмата им годишнина от сватбата. Джъстин и Джесика имат наследник – Сайлъс Рандал Тимбърлейк, който се ражда на 11 април 2015.

Някои от най-красивите моменти на Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл вижте в галерията >>>!

View this post on Instagram
Here we come!! And DAMN, my wife is hot! #TIMESUP #whywewearblack

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on Jan 7, 2018 at 2:40pm PST
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР