Какво по-подходящо място да заведем малчуганите си от това, на

...
Какво по-подходящо място да заведем малчуганите си от това, на
Коментари Харесай

„Въздухария“ очаква всички малчугани

Какво по-подходящо място да заведем малчуганите си от това, на което фантазиите стават действителност, игрите съпътстват часовете на деня, а въздухът е изпълнен с концепцията, че най-хубавото, което можеш да направиш за себе си, е да правиш това, което най-вече обичаш.
Специални интензивности, подобаващи за деца, ще съпътстват програмата на „ Въздухария “ тази година. Всички малчугани са добре пристигнали дружно със своите фамилии, с цел да се забавляваме дружно по време на фестивала на свободния полет.
Фестивалната зона, ситуирана върху Манастирската поляна в Сопот, ще посрещне дребните въздухарци и техните фамилии със особено построен детски ъгъл. Освен това в зоната (до станцията на лифта) е ситуиран и плувен басейн, който ще зарадва феновете освен на въздушните, само че и на водните занимания.

Едно от най-цветните провокации на „ Въздухария “ – Карнавал във въздуха, също приветства присъединяване на смели хлапета. Идеята на карнавала е, искащите да полетят в тандемен полет да се пременят в цветни, щури, занимателни костюми и/или аксесоари, като помислят за украсата и на своя водач, с които да полетят във въздуха. Най-харесваните участници в карнавала ще бъдат наградени с авантюристичен награди.
Циркови актьори от трупите на „ Играчка-плачка “ и „ Combino Circus “ ще показват своите умения по време на фестивала. Те чакат децата за разнообразни представления, които ще подобрят още повече фестивалното въодушевление.
Тъй като „ Въздухария “ е фестивалът, който желае да притегли вниманието на малчуганите и да ги запознае с разнообразни интензивности, с изключение на с въздушни спортове, дребните гости ще могат да се срещнат и с изкуството на кунг-фу. Артистичните си заложби децата ще могат да покажат и развият по време на проведената работилница „ Да оцветим света с обич “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР