Какво по-хубаво начало можете да си подарите за най-романтичния месец

...
Какво по-хубаво начало можете да си подарите за най-романтичния месец
Коментари Харесай

10 шопинг находки, с които февруари ще бъде по-цветен и романтичен

Какво по-хубаво начало можете да си подарите за най-романтичния месец годината, в случай че не няколко шопинг находки, с които да освежите дрешника си още в този момент. Освен това пролетта е все по-близо и е добре да помислите какво желаете да добавите в си за новия сезон. И в случай че още нямате нещо в розово, може би тъкмо през днешния ден ще ви убедим какъв брой стилно може да изглеждате в блейзър в цвят фуксия или пък да се сдобиете с дребна кокетна чанта в бледите му нюанси. Просто тъй като в розово светът постоянно наподобява по-красив и може би малко по-романтичен.

Няма по какъв начин да минете без най-малко една рокля, без значение дали ще е в ослепителен или в минималистичното бежово, като миди дължината продължава да бъде най-предпочитана. Добавяме и настоящите обувки на Mach & Mach, които са като същинско бижу и ще ви дават мотиви да „ изневерявате “ на комфортните кецове понякога.

Но пък едно момиче може да наподобява даже и в костюм, а ние този път ви демонстрираме едно ужасно свежо решение на COS в розово-бежово каре, което си е тотално must have за офиса, само че и освен. А за блестящ свършек на всяка визия постоянно е хубаво да имате изтънчено украшение. И за какво да не бъде тъкмо това колие с надпис amour на Massimo Dutti?

Вижте цялата селекция в галерията ни!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР