Какво означава да сте родени между Телец и Близнаци (17

...
Какво означава да сте родени между Телец и Близнаци (17
Коментари Харесай

Родени между Телец и Близнаци (17 – 23 май):  Човек-стрела, който само се нуждае от ясна цел

Какво значи да сте родени сред Телец и Близнаци (17 – 23 май)

За да си обезпечи „ сполучлив лов “, тази персона употребява големият си капацитет, който Телецът ú дава: гении, опит, мощ и материални запаси. Близнаците пък ú обезпечават просветеност и познания, умелост, независимост в избора, което в допълнение обогатяват нейните благоприятни условия.

Родени сред Телец и Близнаци: Истински гении.

Хората, родени сред знаците Телец и Близнаци, от 17 до 23 май, са надарени с физическа мощ и устойчивост, в това число психическа. Тези черти им дават способността да се приспособяват към доста разнообразни обстановки и хора.

Само да нареждат мерника към задачата, те ще стигнат до края, от време на време без да виждат, че горят като свещ. Затова е доста значимо да се грижат за себе си и да не се претрупват. Ако се научат да се вслушват от време на време в близките, ще бъдат недостижими.

Понякога не е задоволително просто да бъдете свободни.

Двойствената природа на Близнаците поражда многобройност, което основава основа да ви слага пред проблеми, най-вече свързани с правенето на избор.

Човекът от този знак е като стрела, опъната с тетива, той се нуждае от една ясна цел, с цел да стреля тъкмо, и има няколко от тях, тъй че търси най-високата цел, само че постоянно се случва, да му се изплъзва и да го раздвоява. Може да „ гоните два заека “ и да не хванете нито един. Помнете, че не е задоволително просто да бъдете свободен и да имате цялостен боеприпас от благоприятни условия.

Като баснословен воин на кръстопът.

Не по-маловажно е да намерите верните насоки, с цел да съумеете да вършиме допустимо по-правилните избори. В противоположен случай можете да се „ изгубите в гората “, да се объркате в желанията и желанията си или по простъпка да пропилеете в началото даденото.

Ето за какво, не е задоволително единствено да бъдете свободни и да имате цялостен боеприпас с благоприятни условия.

Един облик, доста подобаващ за баснословен воин, който се озовава на кръстопът. Герой, който има всичко: дръзновен взор, тайнствен (летящ) кон и иманярски меч, глава на раменете си, независимост и право на избор. Но в един миг скитащият воин се озовава на кръстопът от ориста, пред пътепоказател и тогава би трябвало да избере в която посока до поеме.

Ако в този съдбоносен миг откажете да пожертвате нещо, тогава рискувате да получите това, към което ви води вашия път. Обръщайки се обратно, може да се скитате напразно, до момента в който не осъзнаете неповторимият е несравним капацитет, който носите в себе си.

Трябва да осъзнаете каква неповторима персона живее във вас и каква привилегия е да сте родени в този интервал!

Действайте, открийте същинските си благоприятни условия, единствено по този метод ще съумеете да реализирате плановете си, а гениите ви няма да останат „ заровени в земята ” или неразпознати.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР