Какво отличава вашата компания, вашия бизнес през 2022 г. -

...
Какво отличава вашата компания, вашия бизнес през 2022 г. -
Коментари Харесай

Стефана Здравкова: Ние вече живеем в бъдещето

Какво отличава вашата компания, вашия бизнес през 2022 година - опишете ги. Опитайте се да погледнете в 2042 година - по какъв начин наподобяват те след 20 години?

Различното, и Вярвам огромното преимущество на нашата компания е, че имаме най-пълното медийно портфолио - от обичайните телевизия, радио и щемпел, през уеб страниците на " Нет Инфо " до платформи като Abv.bg и Sinoptik.bg. Това ни дава пазарно преимущество, както и голям брой способи да реализираме главната си цел, като предоставяме съответстващо, правдиво, разнообразно, ангажиращо, информативно и занимателно наличие. Разбира се, с цел да се случва всичко това в мащабите, в които оперираме, се изисква доста работа, точно обмисляне, ясна тактика и вложения. Само по този метод може да се обезпечи синергията сред другите канали и тяхното качество, посредством които печелим най-ценната валута за Всеки бизнес - доверието на потребителите.

Медиите, техните формати, както и навиците за потреблението им се трансформират с голяма скорост - даже единствено за последните две години видяхме съществени разбърквания и нововъведения в бранша. Имаме да вземем за пример поколението алфа - първото, родено и растящо напълно през 21-и век и съвсем непознаващо аналоговия свят. С Всичко това никой не би могъл да планува къде ще сме след 20 години - само че съм сигурна, че и тогава аудиторията ще търси достоверност, автентичност и професионализъм от медиите, с които се осведоми и забавлява, както и да наподобяват те.

По какво разбирате, че една концепция или план ще донесат триумф?

За мен числата в никакъв случай не лъжат, изключително когато са сложени в верния подтекст. Оценката на риска е значим аспект от работата ми като управител и за вземането на решения Водеща е устойчивостта - дали даден план ще способства за основаването на добавена стойност по цялата верига: чиновници, консуматори, сътрудници и обществото като цяло, в това число околната среда. Това не всеки път се мери единствено с финансови параметри; сериозна роля имат ясните задължения, сходство с полезностите и задачата на компанията и капацитетът за смяна на средата в положителна посока.

Какво ще ви е належащо в професионално отношение, с цел да предприемете идната крачка и каква би била тя?

Току-що започнах голяма крачка и съм доста въодушевена. С екипа на " Нова Броудкастинг Груп " имаме късмет да създадем неща, които никой различен не прави. И В същото време да се учим един от различен. На фона на бързо изменящия се медиен пейзаж и отговорността ни като водач на пазара би трябвало да сме крачка напред, да изпреварваме събитията. Затова съм щастлива, че работя с екип, който се отличава с положителната си кондиция - бързото движение и измененията са нещо положително за нас.

Пътуването ни има ясна посока - и тя е иновативност. Ние към този момент живеем в бъдещето. Развитието на технологиите е такова, каквото не сме си представяли до неотдавна - самостоятелни коли, споделени услуги, умни къщи, нови мобилни услуги, интерактивна телевизия и така нататък
Снимка: NOVA / Красена Ангелова

Цялото изявление със Стефана Здравкова е оповестено в сп. Жените – интелигентен свят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР