Какво ново може да се каже или да се преживее

...
Какво ново може да се каже или да се преживее
Коментари Харесай

Ето как да постигнете оргазъм извън леглото и без партньор

Какво ново може да се каже или да се преживее в леглото, не зависи единствено от колегата ви.
В множеството случаи всичко зависи от вас, дами, и личното ви знание за тялото и възприятията ви.
Оказва се, че актуалният свят на секса дава удоволствия освен в леглото и освен в компанията на колегата. Може да изпитате мощно наслаждение на открито, във фитнеса или в колата, до момента в който чакате в запушване. Ето кои са методите:

Ментален оргазъм
Благодарение на колосалния кръвен поток сега на оргазма, мозъкът мигновено получава голяма доза О2 и хранителни субстанции. Той се изпълва с неврохимичните съединения окситоцин и допамин, които ни дават чувство за самодоволство и обич към колегата. Ако съумеете да се фокусирате върху мислите си за психическия оргазъм, той може да провокира сходен резултат като този на физическия оргазъм.
Някои изследвания демонстрират, че психическият оргазъм има и други изгоди, като понижаване на напрежението и тревогата, възстановяване на настроението и даже укрепване на имунната система. Освен това менталните оргазми могат да бъдат реализирани посредством разнообразни способи, като медитация, визуализация и даже някои извършения.

Как да постигнете ментален оргазъм?
Започнете, като намерите безшумно, персонално пространство, където можете да се концентрирайте, без да се разсейвате. Може да затъмните осветлението или да запалите свещи, с цел да създадете успокояваща атмосфера. Облечете комфортни облекла и седнете в комфортна позиция. Може също по този начин да експериментирате с музика или ароматерапия, с цел да подобрите релаксацията. Изчистите съзнанието си от всевъзможни разсейващи фактори. Това може да се реализира посредством медитация или извършения за надълбоко дишане. Съсредоточете се върху дишането си и се освободете от всички мисли. Важно е също по този начин да определите желанието си за душевен оргазъм. Това може да бъде съответна цел или предпочитание, което желаете да деянията. Визуализирайте по какъв начин постигате това желание и си позволете да се потопите напълно в прекарването.
Физическите извършения също освобождават ендорфини. Редовните физически извършения могат също по този начин да подобрят цялостното ви физическо здраве, което може да докара до повишение на увереността и по-положителна самокритика.
По-често можете да достигате до оргазъм, не когато мозъкът ви получава сигнали от работата на гениталиите, а в противен случай – когато главното деяние се случва в самия мозък. Звучи необикновено, само че опити с ядрено-магнитен резонанс в университета Рутгерс, Ню Джърси, дамите са съумели да реализират оргазъм, еднакъв на този, реализиран посредством физическа стимулация единствено със силата на въображението. Начинът, за реализиране на оргазъм благодарение на въображението, е самостоятелен за всяка жена. Някои съчетават еротични мечти с дихателни техники, други прибавят придвижвания на бедрата, а трети си показват по-абстрактни сетивни облици, като талази от сила, преминаващи през телата им. В този случай не гръбначният мозък играе ролята на мост сред вагината и мозъка, а блуждаещият нерв, чието наличие е в региона на таза.
По-добре е да фантазирате, когато никой не ви безпокои. Например, когато сте сами в колата и чакате в някое запушване. Помислете си за последният път, в който сте правили секс и ще ви трябват тъкмо 10 минути, с цел да достигнете до удоволствието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР