“Какво наложи отново да се нахлува по такъв безобразен начин

...
“Какво наложи отново да се нахлува по такъв безобразен начин
Коментари Харесай

ГЕРБ видяха демонстрация на полицейщина в ареста на областния си координатор

“Какво наложи още веднъж да се нахлува по подобен възмутителен метод във фабриката на фамилията на Георги Мараджиев? За нас това е поредна проява на полицейщина и безапелационен опит да не приказваме за неуспехите на Министерство на вътрешните работи, за починалите служители на реда, за мигрантската рецесия и нейното неовладяване ”, уточни Десислава Атанасова от ГЕРБ.

 

Това е следващ опит за арест на Георги Мараджиев. Последният път той беше арестуван напролет на 2021 година по сигнал за изборна търговия с гласове. 

 

" За нас това е опит тематиката от несправянето с всички проблеми да бъде изместена от една сходна политическа принуда. (...) В правова страна всички дейности се правят съгласно Наказателно-процесуален кодекс. Хората с имунитет би трябвало да сап ризовавани по надлежния ред, не Министерство на вътрешните работи да се употребява за бухалка. В идващите дни ще желаеме чуване на вътрешния министър, с цел да ни запознае с всички обстоятелства за това грозно демонстриране на мощ от Министерство на вътрешните работи ", уточни Атанасова от ГЕРБ. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР