Какво наистина искат мъжете и жените, когато са в интимна

...
Какво наистина искат мъжете и жените, когато са в интимна
Коментари Харесай

Той не иска да се жени за теб? Задайте му само ЕДИН въпрос!

Какво в действителност желаят мъжете и дамите, когато са в интимна връзка? Различно е. Понякога желаят да минат напред и да станат брачен партньор и брачна половинка, от време на време - тя желае брак, само че той не ще и да чуе. Просто НЕ желае.

Какво значи, в случай че той предложи - " омъжи се за мен "? Това евентуално значи, че желае живее с теб, да ти дава забележителна част от приходите си, да се връща при теб вечер, да поправя кранове, да яде храната, приготвена от теб, да спи с теб, да се разсънва дружно с теб,, когато потегля да предизвести по кое време ще се върне, да се върне...



Мъжът обаче не желае да се ожени за теб

Бракът за него значи също по този начин деца, елементарни деца, които би трябвало да бъдат нахранени и облечени, след това образовани, като по този метод те ще вземат останалата дребна част от бюджета му. Децата евентуално би трябвало да излизат през уикендите с тате. И доста, доста други неща...

Но Той не желае нищо от това. От оферти лист той желае единствено едно - да спи с теб. И може би е податлив да отдели мъничка трохичка от приходите си за дарове.

А в този момент – гвоздеят на програмата.

Той не желае да се ожени за теб, само че ти искаш? Ти искаш да се омъжиш за него. Ти искаш да се омъжиш за мъж, който не желае нищо от горното (освен да спи) с теб?

Как може да искаш да се омъжиш за мъж, който не желае да се омъжи за теб?
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР