Какво може да накара един син на баща си да

...
Какво може да накара един син на баща си да
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Професия “поливач на шампанско” с парите от обществени поръчки! Ето причината за МЕГА ИЗЛАГАЦИЯТА със сина на най-богатия българин!

Какво може да накара един наследник на татко си да се изкъпе с шампанско "Moët " за няколко хиляди евро под звуците на "Шушана "? Имало ли е специфичен мотив наследникът на най-богатия българин Цоло Вутов да заформи алкохолната оргия в сърцето на Френските Алпи, която към този момент трети ден е тематика №1 в обществените мрежи и свободните медии?

Според осведомени най-скъпият зимен курорт в света е посрещнал Вутов и защита компания, с която баровецът е отишъл да отпразнува своя рожден ден. Любителят на "Moët " е роден през 1978 година, а тези дни е имал празник - 40 години!

Ако един милионер не се полее с 40 бутилки шампанско на 40-ия си роден ден, то по кое време?! В удостоверение на това е и броят на кашоните с френското шампанско, подредени върху маса на терасата на гръцкия ресторант "Hammos ". ПИК преброи тъкмо 6 кашончета с по шест бутилки всяко, или общо 36. Останалите четири най-вероятно са от седми, отворен по-рано кашон.

В същото време някогашният на Цеци Красимирова влезе в националния фолклор. Личният живот на 40-годишния милионер е обгърнат в тайнственост и в полза на истината допреди да се разбере, че има връзка с манекенката, персоната му не бе обществено известна.

Затова и след клипа от Френските Алпи, хората всеобщо се питат какво работи синът на Цоло Вутов? Отговорът е: поливач! Поливач на шампанско...
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР